Trabzonspor'un gündemindeki yıldız imzayı attı!

Trabzonspor'un transfer teklifini reddettiğini duyuran Arokodare imzayı attı.
Trabzonspor'un gündemindeki yıldız imzayı attı!

Trabzonspor'un gündemine de gelen Arokodare, Belçika lig lideriyle yeni sözleşme imzaladı.

Belçika Ligi'nde gol krallığı yarışında ilk sırada yer alan Tolu Arokodare'nin geleceğiyle ilgili spekülasyonlara rağmen kulübü Genk, oyuncunun sözleşmesini uzatmayı kabul ettiğini duyurdu.

Arokodare şu ana kadar 8 gol atarken, Genk ligde 5 puan farkla zirvede yer alıyor.

Het Nieuwsblad'ın haberine göre, Genk Başkanı Dimitri de Conde, kulübün genel kurul toplantısında, vergi dairelerine 14 milyon avro ödemek zorunda kalmasına rağmen, en iyi oyuncularını satmak konusunda mali baskı altında olmadıklarını söyledi.El Ouahdi ve Arokodare gibi gözde oyuncular birkaç ay önce Genk'te uzun süreli kalmayı kabul ettiler.

Transfermarkt'taki değeri 6.50 milyon avro olan 23 yaşındaki Arokodare'nin Genk ile 2027 yılının Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Geçtiğimiz günlerde kendisini Trabzonspor'a götürecek büyük bir transfer teklifini reddettiğini açıklamıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
  • Tarık Selim / 22 Kasım 2024 16:21

    Kim sabredecek, bizim taraftar mı? Dragus'a sabredebiliyorlar mı? Trezeguet'yi de bu taraftar gönderdi.

    Yanıtla (1) (0)
  • Hasan / 22 Kasım 2024 10:42

    Genk nasıl bulmuşsa bu türleri yerinde bulup bir iki yıl sabretmeli. Başka çıkış yolu yok

    Yanıtla (4) (0)
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir