Trabzonspor'un güvencesi Uğurcan Çakır! Kalede geçilmez duvar

Milli takımdan dönen Trabzonspor kaptanı Uğurcan Çakır, Başakşehir karşısında Bordo-Mavililerin en büyük kozu olacak.

Trabzonspor'un güvencesi Uğurcan Çakır! Kalede geçilmez duvar

Trabzonspor'un, Başakşehir karşısında en büyük güvencelerinden biri Uğurcan Çakır olacak. Milli takımdan moralli dönen başarılı eldiven, zorlu mücadelede kalesini gole kapatmayı hedefliyor.

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor sahasında Başakşehir'i konuk edecek. Üst basamaklara doğru tırmanmayı hedefleyen Karadeniz ekibinde milli takımlarda bulunan oyuncuların moralli dönmesi zorlu müsabaka öncesi teknik heyeti sevindirdi.

Bordo-mavililerin, ligdeki konumu için kritik bir önem taşıyan müsabakada takımın en önemli güvencesi ise kaptanı Uğurcan Çakır olacak.

Bu sezon Avrupa'da ve Lig'de gösterdiği üstün performansla dikkat çeken Çakır, A Milli Takımda da kaleyi devraldı. Trabzonspor'un savunma hattının arkasında güven veren milli kaleci rakip forvetlere kolay kolay fırsat vermiyor. Çakır, 3 maçta kalesini gole kapatırken, 4 maçta ise kalesinde 6 gol gördü.

Teknik Direktör Şenol Güneş, takımın başına gelmesinden sonra takım kaptanı Uğurcan Çakır'dan daha fazla sorumluluk almasını isterken, Başakşehir'in etkili hücum bölgesi için savunmaya liderlik etmesini istedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler