Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi konuk ettiği mücadeleye yönelik açıklamalarda bulunan Tolga Zengin, beIN SPORTS'tan ayrıldığını açıkladı.
Mücadelenin devre arasından Trabzonspor'un Okay Yokuşlu ile bulduğu golün hakem Oğuzhan Çakır'ın iptal etmesine yönelik değerlendirmelerde bulunan Tolgan Zengin, mücadele sonunda yapılan yayında yer alamamış ve sesizliğini koruyordu.
Tolga Zengin, bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile beIN SPORTS'tan ayrıldığını duyurdu ve şu ifadelere yer verdi;
"Hakem hatalarını yorumlamak program konseptimizde yer almadığı için bu kurala saygı gösterdim. Ancak, geçen hafta oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe maçının devre arasında çok tartışılan bir pozisyonla ilgili hakem performansına girmeden, sadece 'iyi niyet göstermediğini' belirttim. Bu, bir futbol yorumcusu olarak en doğal hakkımdır. Bazı pozisyonlar hakemi dışarıda bırakılarak değerlendirilemez ve bu konuda yeterli tecrübeye sahip olduğumu düşünüyorum.
Program sonrasında bir yönetici, haddini aşan bir üslupla 'Burada hakem hatası konuşmuyoruz!' diyerek beni uyardı. Bu davranışı kabul edilemez buldum ve maç sonunda yayına devam etmeme kararı aldım.
Hayatım boyunca asla talimatla veya etki altında hareket etmedim. Böyle bir durumda yayına devam etmemek, kendi payıma en doğru karardı. Kararımın arkasındayım.
Hayatım boyunca duruşumdan ve prensiplerimden ödün vermedim, vermeyeceğim. Farklı bir hikayede yeniden görüşmek dileğiyle."
Kaynak:
Zaten orada olması hiç uygun değildi;çünkü programda doğru düzgün konuşturulmuyordu,söz verildiğinde çok az konuşmasına müsaade ediliyordu.Genel olarak spor programlarında Trabzonsporu yorumlayanlar konuşturulmuyor ve Trabzonsporluyum diyen bir kişi bu tür programlara neden katılıyor onuda anlamak çok zor.Bir gerçek var ki;bazen para her şeyin önüne geçebiliyor.Paranın gözü kör olsun.yerin dibine batsın.Ne diyelim.
Yanıtla (0) (0)Helal olsun, Doğruol yedi köyden kovarlar. Aslan kardeşim sen yoluna adam gibi devam Bilen bilir bilmeyen Nebiler dedi atalarımız vesselam
Yanıtla (0) (0)GELSİN ŞENOL HOCA NIN YANINA ÇALIŞSIN YARDIMCI OLSUN TAKIMA KULÜBE
Yanıtla (2) (0)SEN EN İYİSİN YAPMIŞSIN ORASI PARALI KÖPEKLERİN YERİ SAN YAKIŞANI YAP
Yanıtla (5) (1)SEN ADAMLIĞINI GÖSTERMİSSİN BOŞ VER NASIL OLSA HT YE GEÇERSİN ONLAR HERKEZİ ALIRLAR RAHAT OL
Yanıtla (3) (0)