Trabzonspor’un iki yıldızı Milli Takım mesaisinde

Trabzonspor’un iki yıldızı bu akşam milli formalarını terletecek.
Trabzonspor’un iki yıldızı Milli Takım mesaisinde

Trabzonspor’un formda isimleri Simon Banza ve Denis Draguş, bu akşam ülkelerinin milli takımlarında sahne alacak.

Golcü oyuncu Simon Banza, Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nin Güney Sudan ile oynayacağı 2026 Dünya Kupası Afrika Elemeleri karşılaşmasında görev bekleyecek. Kongo ekibinin hücum hattındaki en önemli kozlarından biri olarak görülen Banza’nın, müsabakanın kaderini değiştirebilecek isimlerden biri olması bekleniyor.

Bordo-mavililerin bir diğer yıldızı Denis Draguş ise Romanya Milli Takımı’na davet edildi. Romanya, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri kapsamında bu akşam Bosna Hersek ile karşı karşıya gelecek. Teknik direktör Mircea Lucescu’nun geniş kadrosunda yer alan Draguş’un mücadeleye ilk 11’de başlamasa da, ikinci yarıda sahaya çıkması kuvvetle muhtemel.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir