Trabzonspor'un Maxi Gomez planı ne? İşte son gelişmeler

Trabzonspor'a büyük umutlarla gelen Maxi Gomez'in son durumu ne? İşte detaylar...

Trabzonspor'un Maxi Gomez planı ne? İşte son gelişmeler

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarının üçüncü etabına hız kesmeden devam ediyor. Bordo-mavililer, gelecek sezon kadroda düşünülmeyen oyuncular arasında yer alan Maxi Gomez'in durumu üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

497896.jpg

TRABZON'DA BİREYSEL ÇALIŞIYOR

Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın yeni sezon planlarında yer almayan ve yönetimin kendisine yeni bir takım bulması için talimat verdiği Maxi Gomez, bireysel antrenmanlarına Trabzon'da devam ediyor. Ancak şu ana kadar oyuncuya herhangi bir resmi teklif gelmedi.

maxi-gomz.webp

TEKLİF BEKLENİYOR

İlk etapta Maxi Gomez'i satmayı planlayan Trabzonspor yönetimi, bir süre daha teklif bekleyecek. Eğer bu süre zarfında oyuncuya bir teklif gelmezse, oyuncunun kulüp ile yeni bir görüşme gerçekleştirmesi bekleniyor.

484949.jpg

MENAJERİNDEN TALEP

Ayrıca, oyuncunun menajeri geçtiğimiz günlerde yönetim ile bir görüşme gerçekleştirmiş ve oyuncunun bonservisiz bir şekilde takımdan ayrılmasını talep etmişti. Bordo-mavililer ise bu teklife sıcak bakmamıştı.

Trabzonspor'a büyük umutlarla transfer edilen ancak beklentileri karşılayamayan Maxi Gomez'in geleceği, kısa süre içerisinde netlik kazanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler