Trabzonspor’un muhtemel rakibinde flaş ayrılık! Teknik direktör ilk haftadan görevden alındı

Braga'da sezonun ilk maçı sonrası flaş bir ayrılık yaşandı.

Trabzonspor’un muhtemel rakibinde flaş ayrılık! Teknik direktör ilk haftadan görevden alındı

Portekiz temsilcisi Braga'da beklenmedik bir teknik direktör değişikliği yaşandı.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Trabzonspor'un kazanması durumunda Play-off turunda Bordo-mavililerin muhtemel rakibi olan Braga, sezona hızlı bir başlangıç yapmasına rağmen teknik direktör Daniel Sousa'nın görevine son verdi.

Kulüpten yapılan resmi açıklamada, Sousa'nın yanı sıra yardımcıları Francisco Matos, Maxi Pereira, Ricardo Ribeiro, Abel Pimenta, Cesar Gomes ve Miguel Bastos'un da sözleşmelerinin feshedildiği bildirildi. Yaklaşık 1.5 ay önce göreve başlayan Sousa, Braga ile çıktığı 4 resmi maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik elde etmişti.

Portekiz basınında yer alan haberlerde, Sousa'nın görevden alınmasının ardındaki sebebin, kulüp başkanı Antonio Salvador ve yönetiminin teknik işlere müdahale etmesi olduğu iddia edildi. Sousa'nın bu durumdan rahatsızlık duyduğu belirtiliyor.

Braga'nın bu ani kararının ardından yeni teknik direktör arayışlarına başlaması bekleniyor.

Trabzonspor'un Rapid Wien'i elemesi halinde, Braga ile eşleşme ihtimali göz önüne alındığında, bu değişikliğin Portekiz ekibinin performansını nasıl etkileyeceği merak konusu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler