Trabzonspor'un oynadığı futbola sert sözler! "Korkak bir oyun..."

Haber61 Yayın Danışmanı Gökmen Şahin, Rapid Wien mücadelesi sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Rapid Wien ile karşı karşıya geldi. Bordo mavili takım 1-0'ın rövanşında 2-0 mağlup olarak UEFA Avrupa Ligi'ne 3. ön eleme turunda veda etti.

Mücadele sonrası Haber61 Yayın Danışmanı Gökmen Şahin canlı yayında değerlendirmelerde bulundu.

Gökmen Şahin'in maç sonu değerlendirmesi şu şekilde;

"Bugünkü ortama bakarak, yapılan transferlerin neden yapıldığına bakmak gerekiyor. Lundstram transferi varken neden Ozan alındı, Ozan varken neden Okay Yokuşlu alındı? Ozan Tufan sağ bek için mi alındı?

"HIZI, RİTMİ YOK"

Tabii ki Trabzonspor'da eleştiriyi Abdullah Avcı alıyor, ama neden? Trabzonspor ortaya bir oyun koyamıyor. Takıma baktığımızda bir temposu, hızı, ritmi yok. Rapid Wien ile kendi evinde oynadığı mücadelede korkak bir oyun sergiliyor. Uğurcan olmasa bu maçta çok daha fazla gol görebilirdik. Sürekli her maçta bizi Uğurcan'ın performansı kurtaramaz; o da bir kaleci sonuçta, belirli bir performans ortaya koyabiliyor.

ts-rapid-kare-2-002.webp

"KAMPTAKİ OYUNCULAR OYUNDA DEĞİL?"

Ben de kampa gittim. Forvet hattında Enis Destan kamptaydı, Umut Bozok kamptaydı ama Dragus kamp döneminde yoktu. Kamp döneminde olamayan oyuncuların ilk 11'de oynadığını görüyoruz. Kamp geçirdin bu oyuncularla belirli bir uyum sağladın, ama kamp geçirdiğin oyuncular nerede hocam? Nasıl bir kamp geçirdin ki bu kamptaki oyuncular oyunda değil?

Orsic, hocaya sürekli soruluyor, "iyi çalışıyor" diyor fakat oyunda yok. İyi çalışıyorsa bunun cevabını net ver o zaman hocam, yetersiz de insanlarda eleştirdiği zaman buna göre eleştirsin."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
50 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler