Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Rapid Wien ile karşı karşıya geldi. Bordo mavili takım 1-0'ın rövanşında 2-0 mağlup olarak UEFA Avrupa Ligi'ne 3. ön eleme turunda veda etti.
Mücadele sonrası Haber61 Yayın Danışmanı Gökmen Şahin canlı yayında değerlendirmelerde bulundu.
Gökmen Şahin'in maç sonu değerlendirmesi şu şekilde;
"Bugünkü ortama bakarak, yapılan transferlerin neden yapıldığına bakmak gerekiyor. Lundstram transferi varken neden Ozan alındı, Ozan varken neden Okay Yokuşlu alındı? Ozan Tufan sağ bek için mi alındı?
"HIZI, RİTMİ YOK"
Tabii ki Trabzonspor'da eleştiriyi Abdullah Avcı alıyor, ama neden? Trabzonspor ortaya bir oyun koyamıyor. Takıma baktığımızda bir temposu, hızı, ritmi yok. Rapid Wien ile kendi evinde oynadığı mücadelede korkak bir oyun sergiliyor. Uğurcan olmasa bu maçta çok daha fazla gol görebilirdik. Sürekli her maçta bizi Uğurcan'ın performansı kurtaramaz; o da bir kaleci sonuçta, belirli bir performans ortaya koyabiliyor.
"KAMPTAKİ OYUNCULAR OYUNDA DEĞİL?"
Ben de kampa gittim. Forvet hattında Enis Destan kamptaydı, Umut Bozok kamptaydı ama Dragus kamp döneminde yoktu. Kamp döneminde olamayan oyuncuların ilk 11'de oynadığını görüyoruz. Kamp geçirdin bu oyuncularla belirli bir uyum sağladın, ama kamp geçirdiğin oyuncular nerede hocam? Nasıl bir kamp geçirdin ki bu kamptaki oyuncular oyunda değil?
Orsic, hocaya sürekli soruluyor, "iyi çalışıyor" diyor fakat oyunda yok. İyi çalışıyorsa bunun cevabını net ver o zaman hocam, yetersiz de insanlarda eleştirdiği zaman buna göre eleştirsin."
Kaynak:
Dogru diyor oyun diye bise yok du
Yanıtla (0) (0)Yazıklat olsun başkana bu adama nasıl sabedıyor vsllahı bıravo adam gıtmek içün elınden gelenı yapıyor başkan görmezden gelıyor ön adam al hosı bırbırınden kötü 45 senedır en kötü tektık dıroktor ben bır rızelı olarak kar oluyorum ben TS taraftarıyım akşam maçta kahrı perısan oldum selamlar
Yanıtla (0) (0)NEREDEN BAŞLASAM NASIL SÖYLESEM BİLEMEDİM Kİ...
Yanıtla (0) (0)BAK DA SEN ANLA ŞU GARİP HALİMDEN DİYEMEDİM Kİ....
BUGÜN ÖYLE DERTLİ ÖYLE ....
Trabzon bu futbol ile hiç bir yere gidemez.saga pas,sola pas,on libora hiç yok .Rakip orta sahayı iki pas ile geçiyor.İyi ki Uğurcan var.Dikine oynayan bir orta saha oyuncusu yok.Defans evlere şenlik.okay in yaptıklarını kimi orta sahaya koysan o kadar yapar.Trabzon alt yapısı Abdullah avcının çöplüğü oldu.İyiki 1461 takımı var.Genclerin yerinde olsam, Mustafa Yumlu,caner onbaşı gibi, başka takımlara kendini göstermek için direk transfer olurum.
Yanıtla (0) (0)Bıraksın ben pes etmem ayaklarını. yönetim tamam tazminatını veriyoruz dese bir dk durmaz alır gider plan bu şekilde çünkü.
Yanıtla (0) (0)Eidtör, umarım bunu yayınlarsın.Bir çift sözüm size var.Transfer döneminde kim alınmaya çalışılıyorsa veya alınıyorsa, sizin sayflarınızda işte aradığımız golu,aradığımız stoper,aradığımız sağ bek sol bek gibi haberler yapıyorsunuz.Eleştirel yazılar yazsanız ,bu topcu şu topcu trabzonspor'a uygun değil haber haber yapsanız.inanın bu kadar kolay boş toçuları alamazlar.Umarım cevap da yazarsınız.
Yanıtla (3) (0)editörler scoutçu mu, bize gelen top oynamayı unutuyor avcı sayesinde.
Yanıtla (1) (1)dakikda 95 olmuş kulübedeki bir şahıs geri geri diyor, olacak iş değil ya. sinirden maçları izlemeyi bırakacağım artık. trabzonluların tek bir zevki o da ellerinden alınıyor...
Yanıtla (1) (0)bu adam bizi şampiyon yapmadı, rakipler çok kötüydü şampiyon olduk. bu adam yüzünden o sene tarihi farkı kaçırdık, 38 maçın 16sında puan kaybederek biraz da şansa şampiyon olduk. nwayame, visça olmasa o sene o şampiyonluğu da avcı yüzünden fenere kaptırırdık. bu sene hiçbir atak organizasyonumuz yok, 0 üretim, bunu forvetsizlikle açıklayamazsınız
Yanıtla (4) (1)Bu oyunu Çemişgezekspor bile oynardı!
Yanıtla (0) (0)Eylülü bekleyin. Olmadı en geç ekim 15 de kasketi takacak hoca efendi.. O da olmadı alır birkaç milyoncuk gider sıkıntımı yani. Ozan tufan gibi bir dünya yıldızını almış. Saviç gibi bir kadavra gelmiş. Nwakaeme gibi büyük bir el freni varken bu takın şampiyon olamazsa daha nasıl olsun. Bekleyin ya az sabredin. Bu Trabzonlular ne kadar sabırsız..
Yanıtla (1) (0)