Trabzonspor'un rakibi Beşiktaş! Ne zaman, saat kaçta? Son gelişmeler, eksikler ve muhtemel 11..

Trabzonspor, Süper Lig'de 5. haftada Beşiktaş'ı konuk edecek. İşte bordo mavili takıma dair son gelişmeler, eksikler ve muhtemel 11...

Trabzonspor'un rakibi Beşiktaş! Ne zaman, saat kaçta? Son gelişmeler, eksikler ve muhtemel 11..

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 5. hafta mücadelesinde 15 Eylül Pazar günü (bugün) 20.00'de Papara Park'ta Beşiktaş'ı konuk edecek.

Trabzonspor ile Beşiktaş arasındaki müsabakayı Ali Şansalan yönetecek. Şansalan'ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Mustafa Savranlar yapacak. 4. hakem ise Turgut Doman olacak.

Kapalı gişe oynanacak olan kritik müsabaka Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Güneş'in kendi ismini taşıyan kompleksteki ilk maçı

Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş bordo mavili takımdaki beşinci dönemini geçiriyor.

Deneyimli teknik adam, Beşiktaş maçı ile Trabzonspor'un başında ilk kez kendi ismini taşıyan Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde maça çıkmış olacak.

gunes.webp

4249 gün sonra maça çıkacak

Bordo mavili takımın efsanesi Şenol Güneş, Trabzonspor'un başında en son 2012-2013 sezonunun 13. haftasında 27 Ocak 2013 tarihinde Süper Lig'de Elazığspor'a karşı görev almıştı. Trabzonspor, mücadeleyi 3-1 kaybetmiş ve Güneş görevinden ayrılmıştı.

Deneyimli çalıştırıcı, Beşiktaş ile oynanacak müsabakayla birlikte 4249 gün sonra Trabzonspor'un başında teknik adam olarak görev almış olacak.

Trabzonspor'da 2 eksik

Beşiktaş maçı öncesi Trabzonspor'da 2 eksik bulunuyor. Bordo mavililerde Hüseyin Türkmen ve Enis Destan siyah beyazlı ekibe karşı görev yapamayacak.

destan.webp

Ali Şansalan'ın Trabzonspor karnesi

Derbi mücadelesinde görev yapacak olan Ali Şansalan daha önce bordo mavili ekibin 16 maçında düdük çaldı. Trabzonspor söz konusu maçlarda 10 galibiyet ve 4 beraberlik alırken, 2 kez mağlup oldu.

36 yaşındaki hakem, Trabzonspor'un Beşiktaş ile oynadığı kupa finalinde de düdük çalmıştı. Mücadeleyi kazanan taraf 3-2'lik skorla Beşiktaş olmuştu.

Trabzonspor'un muhtemel 11'i

Bordo mavili ekibin kritik müsabakaya Uğurcan, Pedro, Savic, Denswil, Eren, Okay, Mendy, Visca, Bardhi(Cham), Orsic, Banza 11'i ile çıkması bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler