Trabzonspor'un Samsunspor maçında hedefi belli! 61

Trabzonspor, Samsunspor mücadelesinden galibiyet ile ayrılıp puanını 61'e çıkarmak istiyor.

Trabzonspor'un Samsunspor maçında hedefi belli! 61

Trabzonspor, Süper Lig'in 35. haftasında karşı karşıya geleceği Samsunspor'u mağlup ederek 61 puana ulaşıp üçüncülük iddiasını güçlendirmek istiyor.

Bordo-mavililerin galibiyeti ile 61 puana ulaşacak ve üçüncülük yarışındaki rakipler Başakşehir ile Beşiktaş'ın puan kaybetmesi durumunda ise Karadeniz temsilcisi büyük bir avantaj sağlayacak.

Ayrıca bordo-mavililer Samsunspor maçında 1 gol kaydeder ise bu sezon attığı gol sayısını da 61 e çıkaracak.

İSTATİSTİKLERDE ÜSTÜN DURUMDA

Bugüne kadar yapılan maçlarda Trabzonspor, 37 kez galibiyet sevinci yaşarken, Samsunspor ise 15 galibiyet elde etti. Taraflar 11 kez de sahadan beraberlikle ayrıldı. Bu maçlarda Trabzonspor rakip filelere 109 gol gönderirken, Samsunspor 49 golle karşılık verdi.

SON MAÇTAN GALİBİYETLE AYRILDI

Ayrıca, en son Trendyol Süper Lig'in 16. haftasında karşı karşıya gelen iki takımın arasındaki maçı Trabzonspor, Flip Benkovic ve Paul Onuachu'nun golleriyle 2-1 kazanmıştı.

TRABZONSPOR FORMDA

Trabzonspor, son 5 maçında 4 galibiyet ve 1 mağlubiyetle formda bir görüntü çizerken, Samsunspor ise aynı süreçte 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler