Trabzonspor'un soru işaretleri! İşte son durumları...

Trabzonspor'da geleceği belirsiz oyuncuların son durumları...

Trabzonspor'un soru işaretleri! İşte son durumları...

Trabzonspor'da yeni sezon hazırlıkları devam ederken. Bordo-mavililerin kadrosunda yer alan ve gelecek sezonda Teknik ekibin kadroda düşünmediği oyuncuların geleceği belirsizliğini koruyor.

Trabzonspor'da, Umut Bozok, Maxi Gomez, Tonio Teklic ve Taxiarchis Fountas'ın belirsizliği devam ediyor. İşte oyuncuların son durumları...

tsde-umut-bozok-gelismesi-2.webp

UMUT BOZOK

Trabzonspor'a büyük umutlarla transfer edilen fakat bekleneni veremeyen Umut Bozok ideal bir teklif gelmesi halinde takımda düşünülmüyor.

Geçtiğimiz haftalarda Bozok için TFF 1.Lig'den Süper Lig'e yükselen Bodrumspor'un talip olduğu iddia edilmişti.

484949.jpg

MAXİ GOMEZ

Maxi Gomez, ile görüşme sağlayan yönetim oyuncuya takım bulması için talimat vermişti.

Fakat, oyuncunun menajeri geçtiğimiz günlerde yönetim ile bir görüşme gerçekleştirmiş ve oyuncunun bonservisiz bir şekilde takımdan ayrılmasını talep etmişti. Bordo-mavililer ise bu teklife sıcak bakmamıştı.

İspanya basınında yer alan habere göre, İspanya 2. Lig ekibi Castellon'un, Maxi Gomez için Trabzonspor ile görüşmeye başladığı ifade edildi. 27 yaşındaki oyuncunun yakın zamanda Castellon'a imza atacağı belirtildi.

tsde-bir-ayrilik-daha-3.webp

TONİO TEKLİC

Tonio Teklic ile de görüşme sağlayan yönetim oyuncuya takım bulması için talimat vermişti.

Fakat Hırvat oyuncu kulübe herhangi bir teklif getirmedi. Bordo-mavililer oyuncu ile kısa süre içerisinde tekrardan bir görüşme sağlayıp oyuncu ile yollarını ayırması bekleniyor.

fountasa-sok-1.webp

TAXİARCHİS FOUNTAS

Bir diğer isim ise Macaristan kampına katılan fakat, Ruzemberok maçının kamp kadrosuna dahil edilmeyen Taxiarchis Fountas oldu.

Sezon öncesi Trabzon'da ve Macaristan'da gerçekleştirilen kamplarda yer alan Fountas, Ruzomberok maçının kamp kadrosunda yer bulamadı. Bu gelişmenin ardından, Gaziantep FK ve bazı Süper Lig ekipleri oyuncuyu transfer etmek için devreye girdi.

Fountas'ın transfer sürecinin yakın zamanda netlik kazanması bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler