Trabzonspor'un yeni oyun planı! Abdullah Avcı uygulamaya başladı

Trabzonspor'un yeni oyun planı daha hücuma yönelik olacak.

Trabzonspor'un yeni oyun planı! Abdullah Avcı uygulamaya başladı

Trabzonspor'da Abdullah Avcı’nın oyun planında bazı değişikliklere gideceği ve şampiyonluk sezonunda olduğu gibi 2 merkez orta sahalı sisteme dönebileceği belirtildi

Teknik direktör Abdullah Avcı, birkaç ay önce "Daha hızlı temaslı agresif bir oyuna geçişi hep beraber gerçekleştireceğiz" demişti. Bordo mavili hocanın oyun planı da kısmen netleşmeye başladı. Şampiyonluk sezonunda uyguladığı iki merkez orta saha ve defansın önünde konumlandırdığı bir defansif orta saha içeren sisteme geri dönmeyi planlayan tecrübeli teknik adamın, bekleri de önceki sezonlara oranla daha fazla ön alanda konumlandırmak istediği öğrenildi.

HEDEF 5 TAKVIYE DAHA

Fırtına'da transfer hareketliliği tüm hızıyla devam ediyor. Şu ana kadar sol bek Barisic, orta saha Lundstram, forvet Draguş, orta saha Ozan Tufan, kanat forvet Nwakaeme ve sol kanat Cihan Çanak'ı kadrosuna katan Trabzonspor, en az 5 takviye daha yapmayı planlıyor. Yönetim, 2 stoper (sağ-sol), 2 orta saha (bir 8 numarabir 10 numara) ve en az 1 forvet için çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler