Trabzonspor'un yıldızı Rapid Wien maçında oynayacak mı?

Trabzonpor'un yıldız ismi Stefan Savic, Rapid Wien maçında oynamak istiyor.

Trabzonspor'un yıldızı Rapid Wien maçında oynayacak mı?

Trabzonspor'un İspanya'nın Atletico Madrid takımından transfer ettiği stoper oyuncusu Stefan Savic, sahaya çıkmak için sabırsızlanıyor. Tecrübeli isim, teknik direktör Abdullah Avcı'ya, takım arkadaşlarıyla sahada mücadele etmek istediğini iletti.

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Ele Turu ilk maçında sahasında Avusturya’nın Rapid Wien takımını ağırlayacak olan Trabzonspor'da, Teknik Direktör Abdullah Avcı, sahaya çıkaracağı ilk on biri şekillendirmeye çalışıyor. Bugüne kadar 9 transfere imza atan bordo-mavililerde en çok konuşulan isimlerin başında ise Stefan Savic geliyor. Manchester City, ACF Fiorentina ve Atletico Madrid gibi kulüplerde forma giyen tecrübeli stoper oyuncusu Trabzonspor ile sahaya çıkmak için sabırsızlanıyor.

Bordo-mavililerin, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında 8 Ağustos Perşembe günü Avusturya'nın Rapid Wien takımıyla oynayacağı maçta forma giymek isteyen tecrübeli oyuncu, antrenmandaki temposu ve verileri teknik heyeti memnun ederken, Savic'in, Rapid Wien karşısında takım arkadaşlarıyla birlikte sahada mücadele etmek istediği bunu da Teknik Direktör Abdullah Avcı'ya ilettiği belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler