Trabzonspor'un yıldızına Körfez takımlarından ilgi! Bonservis bedeli belirlendi

Körfez ülkesinden birçok takım, Trabzonspor'un Mısırlı kanat oyuncusu Trezeguet ile yakından ilgileniyor.

Trabzonspor'un yıldızına Körfez takımlarından ilgi! Bonservis bedeli belirlendi

Trabzonspor, Mısırlı oyuncusu Trezeguet için gelecek resmi teklifleri bekliyor.

Körfez ülkelerinde ilgi çeken oyuncu için bazı kulüpler devreye girerken, bordo-mavili kulübün ise 4-5 Milyon Euro arasında bir bonservis bedeli bekliyor.

Bordo-mavililerin, Aston Villa'dan transfer ettiği Trezeguet'nin adı Körfez ekipleriyle yeniden anılmaya başladı.

Ülkesi Mısır, Katar ve Suudi Arabistan Kulüplerinin ilgisinin devam ettiği Trezeguet için Trabzonspor 4-5 Milyon Euro arası resmi teklif beklediği öğrenildi.

trezeguete-ilgi-1.webp

Özellikle Suudi Arabistan'ın Al İttihad ve Al-Nassr FC kulüplerinin oyuncunun durumuyla ilgilenirken, Körfez ülkelerinden bazı kulüplerinde oyuncu menejeriyle temas kurduğu belirtildi.

Trabzonspor'da 3.'ncü sezonuna geçiren Trezeguet, 75 maçta 25 gol atarak 16. kezde asist yaptı. Bordo-mavili takımda bu sezon 6 maçta forma giyen oyuncu 1 gol atarken 401 dakikada sahada kaldı.

İnişli-çıkışlı performansıyla dikkat çeken Mısırlı oyuncu Körfez ülkelerinden gelecek tekliflere ise sıçak bakıyor. Oyuncu transferiyle ilgili gelişmeleri yakından takip eden Karadeniz ekibi, beklediği bonservis bedeline gelinmesi halinde oyuncunun transferine onay verecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
38 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler