Transfer dönemi sona eriyor! Trabzonspor'un eski yıldızı boşta mı kalacak?

Avrupa'da birçok önemli ligde transfer dönemi kapanırken, Türkiye'de de transfer dönemi sona ermek üzere.

Transfer dönemi sona eriyor! Trabzonspor'un eski yıldızı boşta mı kalacak?

Avrupa'da başta Almanya, Fransa, İtalya, İngiltere ve İspanya gibi birçok ülkede transfer dönemi sona erdi. Türkiye'de de 13 Eylül Cuma günü 23.59'da yaz transfer dönemi noktalanacak.

Transfer döneminin sona ermesi için geri sayıma geçilirken, gözler Trabzonspor'un eski yıldızı Yusuf Yazıcı'ya çevrildi.

Bordo mavili takıma 18.5 milyon Euro para kazandırarak Lille'nin yolunu tutan ve daha sonra tekrar bordo mavili takımda kiralık olarak forma giyen 27 yaşındaki 10 numaranın, Fransız ekibi ile olan sözleşmesi geride kalan sezonun tamamlanmasıyla sona ermişti.

yusuf-bosta-mi-kalacak-2.webp

Trabzonspor, Galatasaray ve Beşiktaş ile anılıyor

Bonservisi elinde olan Yusuf Yazıcı, Avrupa'da birçok ligde transfer döneminin kapanmasına karşın herhangi bir takım ile sözleşme imzalamış değil.

Özellikle son dönemlerde Trabzonspor, Galatasaray ve Beşiktaş ile de anılan Yusuf'un, kalan kısa süre içinde Süper Lig'den herhangi bir takım ile anlaşıp anlaşmayacağı merak konusu oldu.

Birleşik Arap Emirlikleri gündemde

Yusuf Yazıcı'nın bazı Arap ekipleriyle de temas halinde olduğu, transfer penceresinin 1 Ekim'de kapanacağı Birleşik Arap Emirlikleri Ligi'nin de seçenekleri arasında olduğu ifade ediliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler