Transferde flaş iddia! "Eski Fenerbahçeli Trabzonspor'u istiyor"

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Atilla Szalai için şartlarını zorluyor.

Transferde flaş iddia! "Eski Fenerbahçeli Trabzonspor'u istiyor"

Yeni sezon öncesi kolları erkenden sıvayan ve 6 transferi tamamlayan Trabzonspor yönetimi, birçok mevki için girişimlerine devam ediyor.

Teknik heyetin raporu doğrultusunda stoper bölgesine takviye yapmak isteyen bordo mavililerin Atilla Szalai ismini gündemine aldığı ifade edilmişti.

Trabzonspor'un, Alman temsilcisi Hoffenheim ile pazarlıklarına devam ettiği belirtilirken, Atilla Szalai'nin bordo mavili formayı giymeye sıcak baktığı öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 4 milyon Euro olarak gösterilen 26 yaşındaki Macar stoper için kiralama formülünün de masada olduğu gelen haberler arasında.

Atilla Szalai, Temmuz 2023'te 12.5 milyon Euro bedelle Fenerbahçe'den Alman temsilcisinin yolunu tutmuştu.

tsde-flas-iddia-1.webp

Fenerbahçe performansı beğeni toplamıştı

Ocak 2021'de 3 milyon 860 bin Euro bonservis bedeliyle Apollon Limassol'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Szalai, sarı lacivertlilerde 117 maçta 7 gol ve 4 asistlik performans sergileyerek dikkatleri üzerine çekmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler