Turnuvadan elenmişti! Trabzonspor iyi haberi bekliyor

Trabzonspor, gündeminde yer alan Marcelino Nunez için görüşmelerine devam ediyor.

Turnuvadan elenmişti! Trabzonspor iyi haberi bekliyor

Trabzonspor hız kesmeden transfer çalışmalarına devam ediyor. Bordo-mavililer gündeminde yer alan Marcelino Nunez için görüşmelerine devam ediyor.

Trabzonspor'un transfer gündeminde yer alan Şilili futbolcu Marcelino Nunez, Copa America'da bekleneni veremedi. Şili Milli Takımı ile A Grubu'nda Arjantin, Kanada ve Peru ile mücadele eden Şili, turnuvayı 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle tamamlayarak 2 puan toplayabildi. Grubu 3. sırada bitiren Şili, turnuvadan elendi.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Trabzonspor ile anılan Nunez'in turnuva sonrası yapacağı tatilin ardından kulübüne geri dönmesi bekleniyor.

GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Trabzonspor ile İngiliz kulübü Norwich City arasında Marcelino Nunez'in transferi için pazarlıklar sürüyor. Ancak şu ana kadar yapılan görüşmelerde henüz bir sonuca ulaşılamadı. Transfer süreciyle ilgili belirsizlik devam ederken, Trabzonspor'un Nunez için ısrarcı olduğu belirtiliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler