UEFA'dan, St. Gallen maçındaki olaylar nedeniyle Trabzonspor'a ceza geldi.
UEFA, St. Gallen - Trabzonspor maçında bordo-mavili taraftarların neden olduğu olaylar nedeniyle Trabzonspor'a 2 yıl ertelemeli 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi.
Öte yandan bordo mavili kulübe 25 bin Euro da para cezası uygulandı.
St. Gallen - Trabzonspor maçında ne olmuştu?
Trabzonspor'un St. Gallen'e konuk olduğu müsabakada sahaya meşaleler atılmış ve oyun kısa süreliğine durmuştu.
Kaynak:
Bi cacık olmaz bu takımdan bjk nin şampiyonluk hayırlı olsun nal topla ts nal top ayıp ayip
Yanıtla (1) (0)neden beklenmedik ceza?sahaya mesaler atip macin durmasina neden olanlar kimdi?st gallen taraftalari degildin herhalde.bakin biz kedimizi sorgulamayi ögeren meliyiz.hem pisil yapacagiz hemde ceza ayagina yatacagiölemi .sonra siz basinada bu konuda görevler düsüyor.st gallen taraftarida mac izledi adamlardan bir olay gödünüzmü?
Yanıtla (1) (0)Bu kafa yapısı ile ancak TS' a zarar verirsiniz. Bir Trabzonlu olarak bu tür çirkin eylemlere ve sahanın içine girilmesini kınıyorum.
Yanıtla (1) (0)5 DK, Fuzuli iş=25.000€ , artı muhtemelen 100.000€ sehirci hasılatı Zarar, üstüne Zarar, Bravo !!!
Yanıtla (1) (0)Uslanırmı bu seyirci !? Sanmıyorum …????
Yanıtla (1) (0)