Umut Bozok Trabzonspor'dan ayırılıyor mu? Menajeri açıkladı

Trabzonspor'da forma şansı bulamayan Umut Bozok, Trabzonspor'dan gidecek mi? İşte menajerinin konuya ilişkin yaptığı açıklama....

Umut Bozok Trabzonspor'dan ayırılıyor mu? Menajeri açıkladı

Trabzonspor’da kadro içi revizyonlar hız kesmeden devam ederken, bordo-mavili takıma gol kralı olarak transfer edilen ancak beklenen performansı sergileyemeyen Umut Bozok’un geleceği belirsizliğini koruyordu.

Geçen sezon ve bu sezonun başından bu yana forma şansı bulmakta zorlanan Bozok’un takımdan ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu oldu.

Oyuncunun menajeri Olivier Davo, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Bozok’un Süper Lig’den ve bazı Avrupa takımlarından teklifler aldığını belirtti. Ancak Trabzonspor yönetiminin Bozok’u kadroda tutmak istediğini vurgulayan Davo, Umut Bozok, sözleşmesi bitene kadar Trabzonspor’da kalacağını ve Türkiye’deki son takımı bordo-mavili ekip olacağını açıkladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler