Ünlü oyuncu Seray Kaya fanatik Trabzonsporlu çıktı! Maç için Trabzon'a geliyor

Ünlü oyuncu Seray Kaya, Konyaspor maçı sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile taraftarı adeta mest etti.

Ünlü oyuncu Seray Kaya fanatik Trabzonsporlu çıktı! Maç için Trabzon'a geliyor

Trabzonspor'un Konyaspor galibiyeti sonrası sevincini sosyal medya hesaplarından paylaşan Seray Kaya, taraftarın ilgi odağı oldu.

Baba tarafından Giresunlu, anne tarafından ise Samsunlu olan ünlü oyuncunun Trabzonspor sevgisi, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Maç sonrası yaptığı, 'Trabzonspor helal be' paylaşımı, taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı.

Birçok Bordo-Mavili taraflar, 'Helal olsun', 'İnanılmaz kanım ısındı', 'Sana yanlış yapan bize yanlış yapar bu saatten sonra' yorumlarıyla şaşkınlık ve oyuncuya olan desteklerini dile getirdi.

seray-kaya.jpg

TRABZON'A GELİYOR

Taraftarın yoğun ilgisine kayıtsız kalmayan Seray Kaya, 19 Ekim'de Trabzonspor'un Başakşehir ile oynayacağı maçta tribünlerde olacağını duyurdu.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "19 Ekim Papara Park'ta görüşürüz. Formamı giyip geliyorum!" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu, Trabzonspor sevgisini bir kez daha ortaya koydu.

seray-kaya-2.jpg

SERAY KAYA KİMDİR?

Seray Kaya, 4 Şubat 1991'de İstanbul’da dünyaya geldi. Lise eğitiminin ardından Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde oyunculuk üzerine eğitim alarak kariyerine adım attı. İlk oyunculuk deneyimini 2012 yılında ATV'de yayınlanan Huzur Sokağı dizisinde "Rezzan" karakteriyle yaşadı.

Kariyerinde ilerleyen Kaya, 2014-2015 yılları arasında FOX TV'de yayınlanan Kocamın Ailesi dizisinde "Miray" rolünü canlandırarak izleyicilerin dikkatini çekti. 2016 yılında Show TV'de ekranlara gelen Gülümse Yeter dizisinde "Gül" karakteriyle daha geniş bir hayran kitlesine ulaştı.

Asıl çıkışını ise 2017-2020 yılları arasında FOX TV'de yayınlanan ve büyük ilgi gören Kadın dizisinde "Şirin Sarıkadı" karakteriyle yakaladı. Kaya, bu dizideki performansıyla izleyicilerin beğenisini kazandı. Sinema dünyasına adım atan oyuncu, 2019 yapımı Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı filminde "Maria" karakteriyle beyaz perdedeki ilk rolünü oynadı.

seray-kaya-001.jpg

2020-2021 yılları arasında ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde "Lena Hatun" karakterini canlandırarak dönem dizilerinde de başarıyla yer aldı. Sonrasında, kısa süreliğine Mahkum dizisinde "Cemra" karakteriyle izleyici karşısına çıktı. 2022 yılında yine ATV’de yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı dizisinde "Elif" rolünü üstlendi.

2024'te ise NOW platformunda yayınlanan Kopuk dizisinde "Müjde" karakteriyle izleyici karşısına çıktı.

seray-kayaa.jpg

SERAY KAYA HANGİ DİZİLERE ROL ALDI?

Kopuk / Müjde / 2024

Bir Küçük Gün Işığı / Elif Kara / 2022-2023

Mahkum / Cemre Uysal / 2021

Kuruluş Osman / Lena Hatun 2020-2021

Kadın / Şirin Sarıkadı / 2017-2020

Gülümse Yeter / Gül Özdemir / 2016

Kocamın Ailesi / Miray / 2014-2015

Huzur Sokağı / Rezzan / 2012

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler