Yıldız adayına taraftarlardan "Trabzonspor'a gel" çağrısı!

Trabzonspor'da Gift Orban için temaslar sürerken, bordo mavili taraftarlar genç golcüyü sosyal medya üzerinden mesaj yağmuruna tuttu.

Yıldız adayına taraftarlardan "Trabzonspor'a gel" çağrısı!

Trabzonspor, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bordo-mavili ekip, bu sezonki 14. transferini gerçekleştirmek için kolları sıvadı. Teknik direktör Şenol Güneş'in hücum hattına takviye istemesi üzerine yapılan araştırmalarda Lyon’un 22 yaşındaki forveti Gift Orban dikkat çekti.

Bu sezon sadece bir maçta 31 dakika süre alabilen genç oyuncu, iki gol kaydetti. Takımda yeterince forma şansı bulamayan Orban'ın ayrılmak istediği belirtilirken, Trabzonspor'un oyuncunun menajeri ile temasları sürüyor. Bordo-mavililer, Lyon’a satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu.

gift-orban.webp

Taraftarlar Heyecanlandı

Geçtiğimiz sezon Lyon'un 14 milyon euro bonservis bedeli ile kadrosuna kattığı Gift Orban, sezon boyunca Gent ve Lyon formalarıyla 45 maçta 15 gol atmayı başardı. Lyon’da istediği performansı yakalayamayan oyuncunun Trabzonspor'a transfer ihtimali taraftarları heyecanlandırdı. Bordo-mavili taraftarlar, sosyal medya üzerinden Orban’a "Come to Trabzonspor" mesajları gönderdi.

Trabzonspor, Gift Orban için Lyon’a 1 milyon euro kiralama bedeli ve sezon sonunda 6 milyon euro satın alma opsiyonu içeren bir teklif sundu. Daha önce Simon Banza'yı kadrosuna katan Trabzonspor, Orban transferiyle de ses getirdi. Yunanistan’ın AEK takımı da Orban için devrede olsa da Trabzonspor'un sunduğu teklifin daha cazip olduğu belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler