Yusuf Erdoğan Trabzonspor maçı sonrası özür diledi! "Yanlış anlaşıldım"

Trabzonspor - Konyaspor mücadelesi sonrası Haber61'e özel açıklamalarda bulunan Yusuf Erdoğan, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Trabzonspor'un rakibi Konyaspor'da Yusuf Erdoğan maçın ardından Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot'a özel açıklamalarda bulunmuştu.

Yaptığı açıklamada "Çok güzel tecrübelerim var. İsim sahibiysem Trabzonspor sayesinde. İyi ki Trabzonspor var ve iyi ki Trabzonsporluyum." ifadelerine yer vermişti.

Erdoğan'a açıklaması sonrası Konyasporlu taraftarlar tarafından büyük tepki geldi. Bu gelişmelerin ardından açıklamalarda bulunan Yusuf Erdoğan bir mesaj paylaştı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda özür dileyen Erdoğan, şu ifadelere yer verdi;

"Konyaspor camiasına, Bugünkü maç sonrasında Trabzon medyasına yaptığım açıklamaların taraftarımızı üzdüğünü fark ettim. Bu yanlış anlaşılma için özür diliyorum.

Şunu net bir şekilde ifade etmek isterim ki, ben bu formayı her giydiğimde tüm kalbimle mücadele ediyorum. Profesyonel bir futbolcu olarak Konyaspor’un başarısı için her zaman elimden gelenin en iyisini yapıyorum ve bu sorumluluğun bilincindeyim.

Trabzon şehri, benim geçmişimde önemli bir yere sahip olabilir, ama bugün ve gelecekte tüm odağım Konyaspor’un başarısı."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler