Yusuf Yazıcı neden boşta kaldı! Galatasaray ve Beşiktaş detayı dikkat çekti

Transfer döneminin sona ermesiyle boşta kalan Yusuf Yazıcı'nın neden takım bulamadığı belli oldu.

Yusuf Yazıcı neden boşta kaldı! Galatasaray ve Beşiktaş detayı dikkat çekti

Son olarak Fransa Ligue 1 ile olan sözleşmesini yenilemeyen ve serbest kalan Yusuf Yazıcı, yaz transfer döneminde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılmıştı. Avrupa basınında yer alan haberde yıldız futbolcunun şu ana kadar neden hiçbir kulübe imza atmadığı açıklandı.

TRANSFER DÖNEMİNİN YILDIZIYDI

Fransa Ligue 1 kulübü Lille'deki sözleşmesi sona erdikten sonra serbest oyuncu statüsüne giren Yusuf Yazıcı'nın yaz transfer döneminde Beşiktaş, Fenerbahçe ya da Galatasaray'dan birine imza atması bekleniyordu. Ancak millî futbolcu boşta kaldı.

16 GOLE KATKI

27 yaşındaki futbolcu, Lille'deki son sezonunda tüm kulvarlarda 42 resmî maça çıktı. Yusuf Yazıcı, söz konusu 42 karşılaşmada 12 gol atıp 4 asist yaptı ve 16 gole direkt katkı sağladı.

MİLLÎ TAKIM PERFORMANSI

Bir dönem Trendyol Süper Lig ekibi Trabzonspor'da da forma giyen yıldız futbolcu, A Millî Takım'ın da son dönemdeki kadrolarında yer almayı başardı. Yusuf Yazıcı, ay-yıldızlı formayla çıktığı toplam 45 maçta 3 gol kaydetti.

İŞTE YAZIN YAŞANANLAR!

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille ile olan sözleşmesi sona erdikten sonra yeni adresi merak konusu haline gelen Yusuf Yazıcı ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

TEKLİFLERİ REDDETTİ

Fransa'da yayın yapan Fichajes'in haberine göre; milli futbolcu, Türkiye'den gelen birçok teklifi reddederek kendisine yeni hedef belirledi. Yusuf'un adı özellikle transferin son günlerinde Galatasaray ile anılmıştı.

MENAJERİNDEN AÇIKLAMA

Yusuf Yazıcı'nın temsilcisi Cihan Yazıcı, geçtiğimiz günlerde yıldız futbolcunun transfer sürecini anlatmıştı. Cihan Yazıcı konuyla ilgili şunları söylemişti:

'TÜRKİYE'DE OYNAMAYI DÜŞÜNMÜYOR'

"Galatasaray ve Beşiktaş, Yusuf ile çok ilgilendi ama Yusuf ikisini de reddetti. İki takımla da görüşme olmadı çünkü Yusuf, Türkiye'de oynamayı düşünmüyor."

İŞTE YENİ ADRESİ

27 yaşındaki hücum oyuncusunun İspanya başta olmak üzere Avrupa'nın 5 büyük liglerinden transfer teklifi beklediği öne sürüldü. Yusuf'un, Türkiye'den gelen teklifleri bu yüzden reddettiği gelen bilgiler arasında.

LILLE'DE TARİHE GEÇMİŞTİ

Burak Yılmaz, Zeki Çelik ile birlikte Lille'in tarihi şampiyonluğunda pay sahibi olan Yusuf Yazıcı, Trabzonspor'dan 18,5 milyon euro bonservis karşılığında Fransa'ya transfer oldu.

Kaynak:Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler