Yusuf Yazıcı’da son dakika bombası! Bugün şehirde olacak

Transfer döneminde takım bulamayan Yusuf Yazıcı için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Yusuf Yazıcı’da son dakika bombası! Bugün şehirde olacak

Trabzonspor altyapısından yetişen ve Lille’ye transfer olan, oradaki sözleşmesi sona ermesinin ardından geçtiğimiz transfer döneminde takım bulamayan Yusuf Yazıcı için bomba bir iddia ortaya atıldı.

Daha önce teknik direktör Jose Luis Mendilibar'ın UEFA Avrupa Ligi ve zorlu lig fikstürü nedeniyle kanada takviye talep ettiği ve Olympiakos'un Yazıcı için harekete geçtiği iddia edilmişti. Yunan gazeteci Nikos Kotsis'in to10'daki iddiasına göre; Yazıcı, Yunan ekibiyle el sıkıştı.

'BUGÜN ŞEHİRDE OLACAK'

Söz konusu haberde şu ifadeler yer aldı:

'Yusuf Yazıcı, Olympiakos'ta! 27 yaşındaki Türk orta saha aradığını Olympiakos'ta buldu. Sözlü anlaşmanın sağlanmasının ardından Yusuf Yazıcı, Yunanistan'a gelmeye hazırlanıyor. Yazıcı bugün Atina'da olacak.'

Yusuf Yazıcıdan büyük ters köşe transfer an meselesi İngiltere derken rotayı kırdı

"Bilgiler, iki taraf arasında görüşmelerin olumlu sonuçlandığı yönünde. Genova ve West Ham United, Yazıcı transferinde Olympiakos'a rakip olurken, son iki günde Olympiakos ve Yazıcı anlaşmaya varacak formülü buldu. Artık transfer an meselesi."

Kaynak:Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler