Yusuf Yazıcı'nın Trabzonspor'a olası transferi için flaş sözler! "Doğru olmaz..."

Haber61 Yayın Danışmanı Gökmen Şahin son günlerde ismi Trabzonspor ile anılan Yusuf Yazıcı için değerlendirmelerde bulundu.

Trabzonspor'da Şenol Güneş dönemi resmen başlarken bordo mavili takımda hareketli günler yaşanıyor.

Bordo mavili takımda, Lille ile sözleşmesi sona eren ve boşta olan eski futbolcusu Yusuf Yazıcı ismini gündemine aldığı öne sürülmüştü.

Haber61 Yayın Danışmanı Gökmen Şahin, Haber61 TV'de Okan Çıtlak'ın sunduğu "Saha Kenarı" programında yıldız isim için dikkat çeken ifadeler kullandı.

Gökmen Şahin, Yusuf Yazıcı'nın olası transferi ile ilgili olarak "Böyle bir hamle hem Trabzonspor hem de Yusuf için doğru olmayacaktır" dedi.

Yusuf Yazıcı ile ilgili olarak konuşan Şahin yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı;

"Yusuf Yazıcı transferinin doğru olacağını düşünmüyorum. Gündeme gelmiş olabilir ama daha önce Trabzonspor bunu denedi fakat olmadı. Bakış açısının Trabzonspor ile uyuşacağını düşünmüyorum. Yönetimin de böyle bir tasarrufu olacağını sanmıyorum. Böyle bir hamle hem Trabzonspor hem de Yusuf için doğru olmayacaktır."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler