Trabzon 2028 Vizyon toplantısını böyle değerlendirdiler; “Trabzon’u Ayağa kaldıracağız”

Trabzon 2028 Vizyon toplantısı sonrasında AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu ve AK Parti Genel başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Adayı Mustafa Şen ile partililer toplantıyı Haber61'e değerlendirdi.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Haber61’e değerlendirmelerde bulunarak, “14 Mayıs’tan sonra Trabzon’un müthiş bir ivme yakalayacağını düşünüyorum” dedi.

“TRABZON’U AYAĞA KALDIRACAĞIZ”

Trabzon 2028 Vizyon toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Sezgin Mumcu, “Çok güzel bir lansman toplantısı oldu. Cumhurbaşkanımızın Trabzon’a vermiş olduğu önem bir kez daha ortaya çıkmış oldu. Sayın Bakanımızın buraya gönderilmesi, Genel Başkan yarımcımızın buraya gönderilmesi Trabzon’a vermiş olduğu önemi bir kez daha gözler önüne sermiş oluyor. Bu yüzden Cumhurbaşkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Trabzon Türkiye’nin T’sidir diyoruz her zaman. Trabzon Türkiye’nin çimentosudur. O Yüzden çok önemli bir memlekettir. Bu noktada Trabzon’un bazı sorunları vardır. Sürekli dillendirilen, bir türlü yol alınamayan meseleleri vardı. Sayın Bakanımızın buraya milletvekili adayı olarak gelmesiyle birlikte oturduk konuştuk bir programlama planlama yaptık. Trabzon’un beklediği bu müjdeleri bugün de sırasıyla Sayın Ulaştırma Bakanımız tek tek sıraladı. Bundan sonra Trabzon’un evladı olan, Trabzon’da yetişmiş ve buradan Bakanlığa kadar ilerlemiş olan Bakanımızın, artık milletvekili olarak kendi doğup büyüdüğü topraklara hizmet etmek vaktidir. Kendisi de her fırsatta söylüyor. Zaten getirmiş olduğu çözümler Sayın Bakanımız teknokrat bir kişiliğe sahip olduğunu gösteriyor. Tüm muhtarlarımızla birlikte bir whatsaap hattı kuracağız. Trabzon’u ayağa kaldıracağız. Ben önümüzdeki süreçte inşallah 14 Mayıs’tan sonra Trabzon’un yeni bir vizyonu olacağını, Sayın Bakanımızla ve diğer milletvekili adaylarımızla birlikte Trabzon’un müthiş bir ivme yakalayacağını düşünüyorum. Vatandaşlarımızdan da desteklerini bekliyorum” şeklinde konuştu.

Trabzon 2028 Vizyon toplantısını böyle değerlendirdiler; “Trabzon’u Ayağa kaldıracağız”

“EN BÜYÜK AVANTAJIMIZ”

Bakan Karaismailoğlu’nun Trabzon’dan Milletvekili adayı olması ile önemli bir avantaj yakaladıkalrını söyleyen Mumcu, “Sayın bakanımızın çözüm odaklı olması avantaj. Bazı sorunlar sürüncemede kalıyordu ama şimdi Sayın Bakanımızın gelmesiyle birlikte bunlara pratik çözümler getirebiliyoruz. Bir talebe karşı ani çözümler getirebiliyoruz. Bu bizim en büyük avantajımız. Bu dönemde sayın bakanımızın katkılarıyla birlikte bu istekleri en kısa zamanda çözüme kavuşturup Trabzon’u dediğim gibi yeni vizyonuyla yeni bir ivme yakalayarak Trabzon’un sorunlarına inşallah çözüm getireceğiz” dedi.

“ÇİFTE BAYRAM YAŞAMAK İSTİYORUZ”

Ramazan Bayramını tebrik eden Sezgin Mumcu, “Çok kıymetli hemşerilerimizin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. 14 Mayısta çifte bayram yaşamak istiyoruz. 14 Mayısta da desteklerini bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

“TEMEL VİZYONUMUZ TRABZON’U TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK VE EN ZENGİN ŞEHİRLERİNDEN BİRİSİ HALİNE GETİRMEK”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Adayı Mustafa Şen, 2028 Trabzon Vizyon Toplantısı sonrasında Haber61’e değerlendirmelerde bulunarak, “Temel vizyonumuz esas olarak Trabzon’u Türkiye’nin en büyük ve en zengin şehirlerinden birisi haline getirmek.” dedi.

Trabzon 2028 Vizyon toplantısını böyle değerlendirdiler; “Trabzon’u Ayağa kaldıracağız”

“BÜTÜN BU ÇALIŞMALAR TRABZON İÇİN”

Mustafa Şen, “Güzel bir toplantı oldu, Trabzon için hayırlı olsun. Yapacağımız çalışmalarla önümüzdeki dönem içerisinde inşallah sizlerde sonuçlarını göreceksiniz. Yapmaya çalıştığımız temel şey şu; Trabzon’u Türkiye’nin en zengin şehirlerinden birisi haline getirmek. Burada biz bireyin zenginliğini esas alıyoruz. Zenginleşmesini ele alıyoruz. Büyük projeler, büyük yatırımlar yapacağız. Daha Basra’ya kadar bağlanacak olan hattı düşünün. Oradan gelecek olan malları düşünün. Samsun’dan buraya gelecek olan ve Türkiye’nin öbür taraflarına bağlanacak olan hızlı tren hattını düşünün. Güney çevre yolunu düşünün. Ayın 1’inde Mersin’de ilk kazmayı vuracağız. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Havalimanını düşünün artık kafileler bile gelecek. Bütün bu çalışmalar Trabzon için. Yani bize her yer Trabzon.” dedi.

“TRABZON’U TÜRKİYE’YE VE DÜNYAYA BAĞLAYACAK PROJELER”

“Temel vizyonumuz esas olarak Trabzon’u Türkiye’nin en büyük ve en zengin şehirlerinden birisi haline getirmek” diyen Şen, “Öncelikle çevre yolu değişmeli. Şehrin trafiğini rahatlatmak lazım. İnsanlar yollarda kalmamalı. Sonra Havalimanı, Akçaabat- Meydan hafif raylı sistem ve Samsun-Trabzon-Batum hızlı tren sistemi bunlar sırasıyla değişmeli. Bizi hem Türkiye’ye hem Dünya’ya bağlayacak olanlar bunlar. Buraya zenginlik taşıyacak. Aynı zamanda edebiyatında sanatında kültüründe başkenti olmak demek Büyükşehir olmak. Bunları yapacağız inşallah. Onun için buradayız. Temel vizyonumuz esas olarak Trabzon’u Türkiye’nin en büyük ve en zengin şehirlerinden birisi haline getirmek. Bunun için gerekli stratejilerimizi belirledik. Alt yapı çalışmalarını ve etüt çalışmalarını yaptık. Buraya projelerimizle birlikte geldik.” dedi.

“14 MAYIS BAYRAMLARINI DA KUTLAMAK İSTİYORUM”

Trabzonluların Ramazan bayramını kutlayan Şen, “Tüm Trabzon’un Kadir gecesini kutluyorum. Ramazan Bayramlarını da kutluyorum. 3. Bir bayram daha eklemelerini iştiram ediyorum. Özellikle destekleriyle 14 Mayıs bayramlarını da kutlamak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Haber61 – Haber Servisi – Tuncay Lakot – Emrah Paça - 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler