Ben Vatan haini değilim

Popstar'daki sert sözler Star TV'deki Popstar Alaturka'da jüri üyesi Bülent Ersoy, sınır ötesi harekat için "Tamam vatan bölünmez ama göz göre göre bu çocukları bütün analar doğurup niye toprağa versinler? Başkalarının masa başı oyunları için ben evladımı

Ben Vatan haini değilim

Popstar'daki sert sözler Star TV'deki Popstar Alaturka'da jüri üyesi Bülent Ersoy, sınır ötesi harekat için "Tamam vatan bölünmez ama göz göre göre bu çocukları bütün analar doğurup niye toprağa versinler? Başkalarının masa başı oyunları için ben evladımı harcamazdım" demişti.
 Bülent Ersoy'a Bakırköy Savcılığı, halkı askerlikten soğutma suçunu işlediği iddiasıyla soruşturma başlatmıştı.
      
RTÜK konuyu görüşecek

Radyo Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK) perşembe yapacağı toplantıda da Bülent Ersoy'un görüşüleceği öğrenildi. Star TV de Bülent Ersoy'un jüri üyeliğini tartışmaya başladı. Bülent Ersoy'a PKK'ya yakınlığıyla bilinen ve harekata karşı çıkan DTP'den destek geldi. DTP Grup Başkanı Ahmet Türk, "Hiçbir siyasetçi Bülent Ersoy gibi tavır koymaya cesaret edemiyor" dedi.
      
Sağ-sol kavgalarını hatırlattı

 Popstar Alaturka'daki sözlerinden geri adım atmayan Bülent Ersoy dün POSTA'dan Suna Akyıldız'a şunları söyledi: "Ben vatan haini değilim. İçim cayır cayır yandığı için o kelimeleri sarf ettim. Gerçek bir vatansever olarak köklü bir çözüm istiyorum. Daha önce de sağ-sol kavgası yüzünden evlatları toprağa vermedik mi? Yeter artık! Çözüm bu değil."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem