1461 Trabzon FK U19 takımının rakipleri belli oldu

1461 Trabzon FK U19 takımının 5 Mayıs’ta Antalya’da oynanacak Türkiye Şampiyonasında rakipleri belli oldu.

1461 Trabzon FK U19 takımının rakipleri belli oldu

1461 Trabzon FK U19 Takımı, 5 Mayıs’ta Antalya’da Türkiye Şampiyonası final maçlarına çıkacak. Trabzon ekibinin finaldeki rakipleri de son oynanan karşılaşmalarla birlikte belli oldu. U19 Takımı buna göre 5 Mayıs’ta Antalya’da ilk olarak Turgutluspor U19 Takımı ile karşılaşacak.

1461 Trabzon FK U19 Takımının bu maçı kazanması halinde Bucaspor U19-Isparta 32 Spor U19 maçının kazananı ile final maçında karşı karşıya gelecek. Trabzon ekibi, 5 Mayıs’ta Antalya’da başlayacak olan final maçlarında iki müsabakayı kazanması halinde U19 Türkiye Şampiyonu olacak.

1461 Trabzon FK Altyapı Koordinatörü Ufuk Yıldırım, bir sezondur emek verdiklerini ifade ederek, “Antalya’da yapılan yarı final maçlarında şampiyon olduk. Şimdi 1 yıllık emeğimizin karşılığını almak için 5 Mayıs’taki final maçlarına hazırlanacağız. İyi bir takıma sahibiz. Trabzon’a kupa ile döneceğiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor