Trabzon’da daha etkin ve kaliteli günler için Turizm Zirvesi! MÜSİAD Başkanı detayları açıkladı

Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) basınla bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.

Trabzon’da daha etkin ve kaliteli günler için Turizm Zirvesi! MÜSİAD Başkanı detayları açıkladı

MÜSİAD Trabzon Şubesi Başkanı Mesut İskenderoğlu düzenlenecek olan turizm zirvesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Trabzon’da 1-2 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan Turizm zirvesi programı hakkında konuşan Başkan İskenderoğlu, "Trabzon'a bir turist daha fazla nasıl getirebiliriz, insanların şehre gelmesinden öte, etkinlikler yaparak katkıda bulunulması adına konuşacağız" dedi.

musiad.jpg

MÜSİAD Trabzon Şubesi Başkanı Mesut İskenderoğlu'nun açıklamaları şu şekilde;

"Şehrin kalkınmasına katkı sağlayacaktır"

"MÜSİAD genel merkezimiz 1-2 mayısta turizm zirvesi düzenleyecek. 1990 yılında kurulmuş büyük bir kuruluş. 14 bin civarında üyemiz var. Faaliyetlerinde; ticaret köprüleri kurmak, buna insanları teşvik etmek, ihracatı arttırma konuları var. Çok yerde şubemiz ve temsilcilikler var. Biz de genel merkezinden aldığımız misyon ve vizyonla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Turizm şehrimize katkı sağlayan bir alan haline geldi. MÜSİAD olarak, turizmle uğraşan üyelerimiz var. Şehirdeki ticaret erbabının kazanması, şehrin kalkınmasına katkı sağlayacaktır."

musiad-2.jpg

"Zirve kadar zirve yolu da önemli"

MÜSİAD'ın Türkiye istişare toplantıları var. Biz de dedik ki turizm zirvesi adında toplantı yapalım. 1-2 Mayıs net tarihimiz. Program 2 günlük. İlk önce çalıştay yapalım istedik. Üyelerimiz ile konuştuk. Şehrimizdeki bizim üyemiz olmayan turizm işletme sahipleri ile görüştük. Kamu kurumlarından, valilikten, gençlik turizminden tutun tüm derneklere gittik. Esas zirveye çıkışta bir basamak olsun dedik. Daha iyi programlar da yapılacaktır, eminim. Üniversite rektörlükleri ile görüştük. Zirve kadar zirve yolu da önemli. Trabzon'da kıymetli insanlar yaşıyor. güzel fikirler var. daha sık koordineli çalışılmaya ihtiyaç var."

musiad-1.jpg

"Sorunları bilmeyen yok"

"1 Mayıs'ta, turizm konusunda başlıklar belirledik. 80'e yakın konunun uzmanı katılımcı ile toplanacağız. Sorunları bilmeyen yok. Çözüm olarak ne yapabiliriz, bunu konuşacağız. Trabzon'a bir turist daha fazla nasıl getirebiliriz, insanların şehre gelmesinden öte etkinlikler yaparak, katkıda bulunması adına konuşacağız."

trabzon-1.jpg

"Ulaştırma Bakanımız da gelecek"

"Trabzon, sporla özdeşmiş bir şehir, daha etkin ve kaliteli günler için çalışma masalarından güzel çözümler çıkacak. Bakan yardımcılarımız ve ulaştırma bakanımız gelecek. Büyükelçileri de davet ettik. Şehrimize ülkelerden büyükelçileri de getirmek gibi hedefimiz var. Çevre illerden de turizm önderlerini davet ettik. 1. gün fikir paylaşımı yapıp 2. gün programımızı yapacağız. Süreç devam ediyor, elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz."

"Çözüm ve hedef noktasına kilitlendik"

MÜSİAD Trabzon Şubesi Turizm Sektör Kurulu Başkanı Nihat Yılmaz ise yaptığı açıklamada "Trabzon'da farkındalık yaratmak istiyoruz. Çözüm ve hedef noktasına kilitlendik. En kısa yoldan nasıl ulaşabiliriz, bunu hedefliyoruz. 1-2 Mayıs'taki bu etkinlik kaliteli olacak. Daha ileriye taşıyacağız. “ ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber