İngiliz basınından flaş iddia! Trabzonspor golcü oyuncuyu ısrarla istiyor

Trabzonspor, Kelechi İheanacho'yu transfer etmek için Leicester City ile görüşüyor.

İngiliz basınından flaş iddia! Trabzonspor golcü oyuncuyu ısrarla istiyor

Trabzonspor, gelecek sezona güçlü bir kadro kurma çalışmaları kapsamında, Leicester City'de sözleşmesi bu haziran ayında sona erecek olan Nijeryalı forvet Kelechi İheanacho için girişimlerde bulunduğunu sürdürüyor. İngiliz medyası, 27 yaşındaki santrforun Karadeniz ekibine katılma olasılığına dair haberleri ısrarla gündeme getiriyor.

İheanacho, Leicester City formasıyla çıktığı 231 maçta 61 gol atıp, 34 asist yaparak toplamda 95 gole direkt katkı sağladı. 1.85 metre boyundaki Nijeryalı oyuncunun performansı, Trabzonspor'un dikkatini çekmiş durumda. İngiliz basınına göre, İheanacho Trabzonspor'dan gelen teklifi değerlendiriyor ve karar verme aşamasında.

Türkiye'de oynamaya sıcak baktığı belirtilen İheanacho'nun piyasa değeri yaklaşık 13 milyon euro olarak gösteriliyor. Kararının yakın zamanda açıklanması beklenen İheanacho'nun transferi, Trabzonspor'un gelecek sezonki performansını doğrudan etkileyebilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler