AUZEF Sınavları Ne Zaman? İstanbul Üniversitesi AUZEF Sınav Giriş Belgesi Yayımlandı Mı?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) 2024-2025 akademik yılı için sınav tarihlerini açıkladı. İşte tüm detaylar...

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) 2024-2025 akademik yılı için sınav tarihlerini açıkladı. Üniversite eğitimine uzaktan devam eden öğrenciler için güz ve bahar dönemi sınav takvimi belli oldu. Öğrenciler, sınav hazırlıklarına başlarken sınav giriş belgeleri ve sınav merkezi seçim süreçleriyle ilgili detayları araştırmaya başladı. Peki, AUZEF sınavları ne zaman yapılacak ve sınav giriş belgesi yayımlandı mı? İşte yanıtlar...

AUZEF 2024-2025 Sınav Takvimi

İstanbul Üniversitesi AUZEF sınav tarihleri resmi olarak açıklandı. İşte, AUZEF sınavlarına katılacak öğrencilerin dikkatle takip etmesi gereken tarih aralıkları:

  • Güz Dönemi Ara Dönem (Vize) Sınavları: 2 Kasım - 3 Kasım 2024
  • Bahar Dönemi Ara Dönem (Vize) Sınavları: 12 Nisan - 13 Nisan 2025
  • Güz Dönemi Yarıyıl Sonu (Final) Sınavları: 28 Aralık - 29 Aralık 2024
  • Bahar Dönemi Yarıyıl Sonu (Final) Sınavları: 31 Mayıs - 1 Haziran 2025
  • Güz Dönemi Telafi Sınavları: 1 Şubat - 2 Şubat 2025
  • Bahar Dönemi Telafi Sınavları: 12 Temmuz - 13 Temmuz 2025
  • Mezuniyete Üç Ders Sınavı: 6 Eylül 2025

Bu tarihler doğrultusunda öğrencilerin sınav hazırlıklarını tamamlamaları ve sınavlara katılım için gerekli belgeleri hazırlamaları gerekiyor.

AUZEF Sınav Giriş Belgesi Yayımlandı Mı?

AUZEF sınav giriş belgesi henüz yayımlanmadı. Sınav giriş belgeleri, sınav tarihlerinden önce öğrencilerin erişimine açılacak. Öğrenciler sınav giriş belgelerini http://auzefsinav.istanbul.edu.tr adresi üzerinden AKSİS kullanıcı adı ve şifreleri ile görüntüleyebilecekler. Sınav giriş belgelerinin yayımlanmasıyla birlikte, öğrenciler sınav merkezleri ve sınav saatleri gibi detaylara ulaşabilecek.

AUZEF Sınav Merkezi Seçimi Nasıl Yapılır?

AUZEF sınavlarına katılacak öğrenciler, sınav merkezi seçim işlemlerini belirtilen tarih aralığında gerçekleştirmelidir. Eğer belirtilen süre içinde sınav merkezi seçimi yapılmazsa, sistem öğrenciyi otomatik olarak bir sınav merkezine atayacaktır. Sınav merkezi tercih işlemleri de https://auzefsinav.istanbul.edu.tr adresi üzerinden yapılabilir.

AUZEF Çocuk Gelişimi Dersleri ve Çıkmış Sorular

AUZEF öğrencileri, çocuk gelişimi dersleri ile ilgili kaynaklara ve AUZEF çıkmış sorular bölümüne de erişebilirler. Çıkmış sorular, öğrencilerin sınavlara hazırlanmasına yardımcı olacak önemli kaynaklardan biridir.

AUZEF Görevli İşlemleri ve Sınav Görevli Başvurusu

AUZEF sınavlarında görev almak isteyenler, AUZEF görevli işlemleri sistemine başvurarak görev talebinde bulunabilirler. Görevli başvuruları ve görevli seçimi süreçleri, sınav tarihlerine göre düzenlenmektedir.

AUZEF Sınavları Ne Zaman? İstanbul Üniversitesi AUZEF Sınav Giriş Belgesi Yayımlandı Mı?

auzef sınav, istanbul üniversitesi, uzef giriş belgesi

auzef çocuk gelişim dersleri, auzef sınav takvim, iu auzef, auzef görevli işlemleri, auzef sınav tarihler, auzef çıkmış sorular, lolonolo auzef

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri