AUZEF Giriş: Sınav Tarihleri: Takivim Açıklandı Mı? Çıkmış Sorulara Nereden Bakarım?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) sınavları, sınav takvimi ve giriş belgeleri ile ilgili detaylar öğrencilerin gündeminde. İşte detaylar...

AUZEF Giriş: Sınav Tarihleri: Takivim Açıklandı Mı?  Çıkmış Sorulara Nereden Bakarım?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) sınavları, sınav takvimi ve giriş belgeleri ile ilgili detaylar öğrencilerin gündeminde. Özellikle AUZEF çocuk gelişimi dersleri ve AUZEF çıkmış sorular gibi sınav hazırlıkları için kritik olan konular sıkça araştırılıyor. İşte, AUZEF sınavları, sınav giriş belgesi, görevli işlemleri ve diğer merak edilen konular hakkında tüm bilgiler...

AUZEF Sınav Tarihleri ve Sınav Takvimi

İstanbul Üniversitesi AUZEF sınav takvimi, 2024-2025 akademik yılı için açıklandı. Öğrenciler, sınav hazırlıklarına bu takvime göre yön veriyor. İşte, AUZEF sınav tarihleri:

  • Güz Dönemi Vize Sınavları: 2 Kasım - 3 Kasım 2024
  • Bahar Dönemi Vize Sınavları: 12 Nisan - 13 Nisan 2025
  • Güz Dönemi Final Sınavları: 28 Aralık - 29 Aralık 2024
  • Bahar Dönemi Final Sınavları: 31 Mayıs - 1 Haziran 2025
  • Telafi Sınavları: Güz Dönemi 1 Şubat - 2 Şubat 2025 / Bahar Dönemi 12 Temmuz - 13 Temmuz 2025
  • Mezuniyete Üç Ders Sınavı: 6 Eylül 2025

AUZEF Sınav Giriş Belgesi Nasıl Alınır?

AUZEF sınav giriş belgesi, sınav tarihleri yaklaştığında İstanbul Üniversitesi'nin resmi sitesi olan http://auzefsinav.istanbul.edu.tr adresi üzerinden erişime açılacaktır. Öğrenciler, AKSİS kullanıcı adı ve şifreleri ile giriş yaparak belgelerini görüntüleyebilirler. Henüz giriş belgeleri yayımlanmadı, ancak sınav tarihine yakın bir zamanda aktif hale gelecektir.

AUZEF Görevli İşlemleri ve Başvuru Süreci

AUZEF görevli işlemleri, sınavlarda görev almak isteyenler için önemlidir. Sınavlarda görev almak isteyen kişiler, belirtilen tarihlerde sistem üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler. Görevli başvuruları https://auzefsinav.istanbul.edu.tr adresi üzerinden yapılmaktadır.

AUZEF Çocuk Gelişimi Dersleri ve Çıkmış Sorular

AUZEF öğrencileri için özellikle AUZEF çocuk gelişimi dersleri önemli bir alan oluşturuyor. Bu derslerle ilgili kaynaklara ve materyallere İstanbul Üniversitesi AUZEF öğrenci sisteminden erişim sağlanabilir. Ayrıca, sınavlara hazırlık amacıyla AUZEF çıkmış sorular da öğrencilere rehberlik etmektedir. Çıkmış sorular, sınav sistemini anlamak ve soruları analiz etmek açısından oldukça faydalıdır.

AUZEF Sınav Merkezi Seçimi Nasıl Yapılır?

Sınava girecek öğrenciler, AUZEF sınav merkezi tercihlerini sınav tarihinden önce sistem üzerinden yapabilirler. Tercih süresi içinde yapılmayan seçimler, otomatik olarak atanır. Öğrenciler, sınav merkezlerini belirlemek için auzefsinav.istanbul.edu.tr adresini ziyaret edebilirler.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler