MasterChef 3. Hafta İlk Oyunu Kim Kazandı? Hangi Takım Kazandı? Oyunu Kim Kazandı?

Masterchef'te 3. haftada takımlar netleşti. Mavi Takıma Onur Üresin kaptanlık yaparken, Kırmızı Takıma Beyza Huri Aydın kaptanlık yaptı. 3.Haftanın ilk takım oyununu kazananı ise...

Masterchef'te 3. haftada takımlar netleşti. Mavi Takıma Onur Üresin kaptanlık yaparken, Kırmızı Takıma Beyza Huri Aydın kaptanlık yaptı. 3.Haftanın ilk takım oyununu kazanan bu akşam belli olacak.

Masterchef 3. haftada takımlar yemeğini yapmak için yarış içine girdi. Bu gece tamamlanan oyun ile haftanın ilk oyunun kazanan kırmızı takım oldu.

MasterChef 3. Hafta İlk Oyunu Kim Kazandı?

MasterChef 2024'te üçüncü haftada yarışan takımlar, ilk takım oyunu için mutfakta büyük bir mücadele sergiledi. Mavi Takım kaptanı Onur Üresin'in liderliğinde güçlü bir performans sergiledi. Kırmızı Takım kaptanı Beyza Huri Aydın ise takımını zafere taşımak için elinden geleni yaptı. Bu akşam oynanan ilk oyunu kazanan takım kırmızı takım oldu.

MasterChef 3. Haftayı Hangi Takım Kazandı?

MasterChef'in üçüncü haftasında oynanan ilk takım oyunu, yarışmanın gidişatını belirleyecek önemli bir adımdı. Haftanın galibi olan takım, hem moral bulacak hem de eleme potasından bir adım uzak duracak takım kırmızı takım oldu.

MasterChef 3. Hafta Oyunu Kim Kazandı?

MasterChef 2024'te üçüncü haftanın ilk takım oyunu büyük bir çekişmeye sahne oldu. Takımlar, verilen menüyü en iyi şekilde hazırlamak için mutfakta ter döktü. Jürinin değerlendirmesi sonucunda kazanan takım kırmızı takım oldu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri