Zimbru Nerenin Takımı? Hikmet Karaman’dan Avrupa Ekibine Sürpriz İmza! Yeni Takımı Resmen Açıklandı

Hikmet Karaman, Moldova 1. Lig ekiplerinden Zimbru takımına imza attı.

Tecrübeli teknik direktör Hikmet Karaman, Avrupa’da ilk kez görev yapacağı yeni kulübünü resmen duyurdu. 64 yaşındaki Karaman, Moldova ekibi Zimbru Chisinau ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Hikmet Karaman’dan Avrupa’da İlk Deneyim

Son olarak Adana Demirspor’u çalıştıran Hikmet Karaman, bu kez kariyerine Moldova’da devam etme kararı aldı. Zimbru nerenin takımı? sorusuna yanıt olarak, Moldova 1. Lig'inde mücadele eden Zimbru Chisinau, Karaman’ın yeni durağı oldu. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, tecrübeli futbol adamı ile 1,5 yıllık anlaşma sağlandı.

1,5 Yıllık Sözleşme

Zimbru Chisinau, Hikmet Karaman ile resmi olarak anlaşmaya vardığını duyurdu. Karaman, pazar günü takımıyla ilk maçına çıkacak. Moldova temsilcisi, ligde 4. sırada yer alıyor ve sezonun ilerleyen haftalarında deneyimli teknik adamın katkısıyla üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.

Zimbru Chisinau’nun Durumu

Moldova Ligi’nin 9 haftası geride kalmış durumda. Zimbru Chisinau, şu ana kadar 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak 13 puan topladı. 8 takımlı ligde 4. sırada yer alan Zimbru, Hikmet Karaman yönetiminde daha iyi bir performans sergilemeyi planlıyor.

Hikmet Karaman’ın Kariyeri

Teknik direktörlük kariyerine Türkspor’da başlayan Hikmet Karaman, Türkiye’de birçok önemli takımda görev aldı. Kocaelispor, Adanaspor, Rizespor, Kayserispor ve Ankaragücü gibi Süper Lig ekiplerinde çalıştı. Son olarak Adana Demirspor’u 18 maç boyunca yöneten Karaman, burada 3 galibiyet, 6 beraberlik ve 9 mağlubiyetle görevini tamamladı. Hikmet Karaman, Moldova’daki bu yeni deneyimiyle Avrupa’daki ilk teknik direktörlük görevini üstleniyor.

Zimbru Nerenin Takımı?

Zimbru Chisinau, Moldova 1. Lig'inde mücadele eden köklü bir futbol kulübüdür. Moldova’nın başkenti Kişinev’de yer alan takım, geçmişte birçok kez Moldova futboluna damga vurmuş ve ülkede futbolun en bilinen kulüplerinden biri haline gelmiştir. Zimbru, bu sezon ligde başarılı bir performans sergilemeye çalışıyor ve Hikmet Karaman’ın gelişiyle daha iddialı bir konuma gelmeyi hedefliyor.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri