Trabzonspor'da Şenol Güneş önceliği oraya verdi! Yeniden inşaa ediyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, yeni bir takım ruhu inşaa etmeyi hedefliyor.

Trabzonspor'un başında beşinci dönemine başlayan Şenol Güneş, yeniden takım ruhunu inşa etmek ve başarıya giden yolda oyuncularını bir araya getirmek için önemli adımlar atıyor. Takımı toparlamak ve sahada bir bütün olarak hareket etmelerini sağlamak adına Güneş, hem bireysel hem de toplu görüşmeler yaparak oyuncularına moral ve motivasyon aşılamaya odaklanmış durumda.

Görüşmeler devam edecek
Tecrübeli teknik direktör, her oyuncusuyla ayrı ayrı ilgileniyor, onlarla bire bir konuşarak sorunlarını dinliyor ve sahada nasıl daha iyi performans gösterebilecekleri konusunda rehberlik ediyor. Güneş, her futbolcunun kendine has yeteneklerine vurgu yaparak, takımın uyumunu ve birliğini sağlamayı hedefliyor. Ayrıca, toplu görüşmelerle takım içinde güçlü bir iletişim kanalı oluşturuyor; futbolcuların birbirleriyle daha iyi kaynaşmasını ve sahada adeta tek bir vücut gibi hareket etmelerini istiyor. Milli takımlarda bulunan oyuncuların da dönmesiyle görüşmelerini sürdürmeye devam edecek.

Takım vurgusu
Şenol Güneş, takım olmanın saha içi performansa olan doğrudan etkisini oyuncularıyla paylaşıyor. Oyuncuların sadece bireysel yetenekleriyle değil, bir takımın parçası olarak hareket etmeleri gerektiğini her fırsatta dile getiriyor. Tecrübeli hoca, "Takım olmak başarıya giden ilk adımdır. Sahada herkes aynı amaç için mücadele ettiğinde, sonuçlar kendiliğinden gelir" şeklindeki felsefesiyle oyuncularını yönlendiriyor.

Kısa, orta ve uzun vadeli planlama
Bu süreçte Şenol Güneş’in önceliklerinden biri de takım içindeki dinamikleri kuvvetlendirmek. Antrenmanlarda uygulanan taktiksel çalışmaların yanı sıra mental olarak da futbolcuların birbirlerine ve kulübe bağlılıklarını artırmayı hedefliyor. Özellikle yeni transferlerin takıma uyum sağlaması ve mevcut oyuncuların motivasyonlarını yüksek tutmak adına seanslar düzenliyor. Kısa, orta ve uzun vadede planları olan deneyimli teknik adamın hedefi sadece saha içi başarı değil, aynı zamanda Trabzonspor'un geleneksel ruhunu canlandırarak takımda kalıcı bir sinerji oluşturmak.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzon Haber Haberleri