Otogar özel hastaneye mi verilecek? Flaş iddiaya Mumcu’dan yanıt geldi
Trabzon’da yeni otogar yapılmaya başlanınca eskisinin yerinin de satılmasına karar verildi.
Bu karar muhalefetten sert tepkiler çekerken son günlerde ortaya atılan iddia büyük ses getirdi.
İddiaya göre eski otogarın olduğu alan için AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu’nun da ortakları arasında yer aldığı özel hastaneye söz verildi.
iddia basında da çıktıktan sonra CHP Ortahisar Meclis Üyesi Cüneyt Zorlu da bu duyumların kendisine ulaştığını belirterek” Acaba AKP yeni il başkanının ortağı olduğu hastane ihaleye girip araziyi alacak mı merak ediyorum. güne kadar satışı konuşulmayan arazi neden şimdi merak ediliyor. Kaldı kİ yeni yapılan otogar daha inşaata başlamadan ve ne zaman tamamlanacağı belli değilken. yangından mal kaçırır gibi satış kararının alınması bu duyumların gerçek olabileceğini doğrular nitelikte. Umarım sadece duyumdur.” İfadelerini kullandı.
Bu iddialara AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu’dan jet yanıt geldi. Haber61’in sorusunu yanıtlayan Mumcu “Bu tamamen uydurma ve iftira bir haberdir. CHP iftiralarına yeni bir ekleme yapmıştır. Zaten yalan onların tıynetinde var” şeklinde cevap verdi.
Trabzon’a yeni havalimanı!
Trabzon yıllardır havalimanının yenilenmesini bekliyordu. İkinci bir pist ihtiyacı hemen her dönem dillendirilse de gerçekleşemedi.
Siyasilerin seçimlerde sıkça vaatlerinde yer verdiği ancak gerçeğe dönüşemeyen havalimanı düzenlemesiyle ilgili yeni bir duyum bizlere ulaştı.
Söylenenlere göre Trabzon’a yeni bir havalimanı yapılması planlanıyor.
Hatta bunun için çoktan harekete geçildiği, mevcut havalimanının alt kısmında yer alan sondaj platformlarının zemin etüdü yaptığı belirtiliyor.
Kulislerden sızan bilgilere göre, mevcut havalimanının yüklenici firmaya verilmesi, havalimanının alt kısmından denizin doldurulmasıyla Trabzonspor tesislerinin olduğu bölgeyi de içerisine alacak şekilde yeni bir havalimanı inşaası planı bulunuyor.
Ayrıca mevcut alanda bazı kısımlarının da imara açılması gündemde.
Oldukça ciddi şekilde dillendirilen bu proje hakkında gelecek günlerde yeni gelişmeler yaşanması bekleniyor.
1957 yılından itibaren bölgeye hizmet veren ve konumu itibariyle şehre en yakın havalimanı olmasıyla bilinen Trabzon havalimanının artık hak ettiği düzeye gelmesi isteniyor.
Trabzon’un siyasileri cenazede birlik oldu
Dün İstanbul’da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun vefat annesi Servet Soylu için cenaze töreni düzenlendi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı cenazede Trabzonlu siyasetçiler de birlik olarak Soylu’ya kötü gününde destek oldu.
AK Parti Trabzon Milletvekilileri Salih Cora, Bahar Ayazoğlu, Muhammet Balta, Adnan Günnar ile İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs ve CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya uzun süre sonra bu cenaze vesilesiyle bir araya geldi.
Trabzonspor hedef sorunu yaşıyor
Trabzonspor geçen hafta Alanyaspor’a yenilmesinin ardından dün de Erzurum deplasmanında 2 puan bıraktı.
Beraberlik de tabi ki futbolun bir parçası ancak sorun çok daha farklı.
Trabzonspor ne oynadığını bilmeyen bir halde…
İlk isabetli şutunu 72. Dakikada çekecek kadar etkisiz…
Sanki Abdullah Avcı’nın 7 maç üst üste kazanan takımı gitti yerine Newton’ın takımı geldi.
Peki sorun ne, neden bir anda işler tersine döndü?
Kadrosu zaten kısıtlı olan takım Abdullah Avcı kazanma alışkanlığıyla iyi bir hava yakalayıp puan durumunda iyi sayılacak bir noktaya geldi.
Şampiyonluk sesleri yükseldi…
Ancak puan kayıpları yaşanmaya başlayınca futbolcular sezon başındaki güvensizliklerine geri döndü.
Seslendirilen hedef uzaklaştı.
Nwakaeme, Ekuban gibi takımın yıldızları olarak görünen isimler yaşanan her kayıptan sonra kendilerinden kahraman yaratmaya kalkıp takım oyunundan uzaklaştı.
Kısacası hedefi şaşıran takım bir an önce sezon sonunu beklemeye geçti.
Bitse de gitsek modu açıldı…
Teknik direktör Avcı da artık gelecek sezonun planlamasına başladı.
Ancak özellikle taraftar bazında kredisinin devam etmesi adına takımı bir an önce toparlaması şart…
Yoksa eleştiriler daha şiddetli şekilde kendisine yönelebilir…
Mumcu, Akbaşoğlu ile görüştü
AK Parti Trabzon’un yeni il başkanı Sezgin Mumcu görüşmelerini sürdürüyor.
Mumcu son olarak TBMM AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Muhammet Emin Akbaşoğlu ile bir araya geldi.
Mumcu, Akbaşoğlu’nun tecrübelerinden istifade ettiğini dile getirerek istişarelerde bulunduklarını söyledi.
otogarın yeri yeşil alan park olmalı o civardaki çalışanlar ve aileler burada ki yeşil alanlardan faydalanmalı...toplumsal olarak bunalımda milllet..yeşile toprağa ihtiyacımız var...ticari alan pazarkapıda belediye yaptı hayalet gibi 6 aydır boş duruyor 1 tane talipli yok...gidin çekin...
Yanıtla (0) (0)inanin dogrudur , akp nin rant olmadigi yere yan baktigini gordunuzmu ?
Yanıtla (0) (0)Ölüm var.Allahı görmek isteyen baharın yeniden ihyasına baksın, kainattaki düzene baksın. GÜNEŞ MİLYONLARCA KM UZAK LAKİN IŞIĞI İLE DENİZİN DİBİNE BİLE BİLE ULAŞIYOR. CENABI ALLAH KAİNATTA HER AN İSİMLERİ İLE TECELLİ EDİYOR. BİR KÖY MUHTARSIZ OLMAZ ŞU KÂİNAT NASIL SAHİPSİZ Olabilir . Günahı olan Tevbe etsin,hayır yapsın hayvanlara baksın, fidan diksin. yeterli Allaha İnanıyorsa helalı haram haramı helal yapmasın. Faiz alkol kumar sevgili kesin haramdır kadının yeri evidir, kadın erkek arkadaş olamaz, ilk bakış dışında erkeğin kadına bakması haram ister televizyon İnternet gazete olsun kesin haram. Büyük kıyamet çok yakın delilmi istersin Hz Muhammed asm ayrılalı 1400 yıl geçti, hadiste ahirzaman da haram faiz tozu da olsa herkese bulaşacak, açıkca gayrı meşru haller olacak ozamandayız.
Yanıtla (0) (0)havalimanı 2.pisti için ihtiyaç yoktur diyen eski başmüdür???? ahmet aydına sorsunlar
Yanıtla (0) (0)Siyaset ve rant malı ğötür ne hele akp ğibi partilerde haşa asla olmaz mümkün değil iş başkanı i oraya vatana millete hizmet aşkıyla ğeldi motivasyonu bu maddi hiç bir çıkar ğözetmez burası Türkiye asla asla olmaz yemin etsem başım ağrımaz ağası ne dedi sıfırla yavrucuğum sıfırla
Yanıtla (0) (0)Trabzon'da arsa yok, belediye sahip olduğu arsayı direkt satmak istiyor. Vatandaş aman olur da bir hizmet alır tek düşünceniz yandaş. Allah sizleri iyi etsin
Yanıtla (0) (0)Otagarin yeri hastahanemiiii , yapmayin ya , bu nasil düsünce Allah askina hava kirliliginin yogun oldugu bir bölge hem oradaki trafik herkesce biliniyor, Cankurtaran bile zor geciyor o trafikte .
Yanıtla (0) (0)CHP kadar başınıza taş düşsün doğru söyleyince çamur at sen kendi zihniyetine bak mimci
Yanıtla (0) (0)Tıyet sizde var CHP değil yalanlarınız arşı aştı
Yanıtla (0) (0)Trabzon dışından Genel kongre 2 üye değişmeli adammı adam yoksa partiye kilit vurun
Yanıtla (0) (0)Havalimanı mevcut kapasitesiyle çoktan geri kalmıştır. Daha büyük yolcu uçakları için daha uzun pist. Yıllık 10Milyon yolcu kaldıracak terminal ve otopark yapımı vs. Diğer alt yapı genişletmeleri. Gereksiz yere gümüşhane havalimanı yapılacağına burası büyütülmeliydi. Çok geç kalındı.
Yanıtla (0) (0)Ankara'ya tek pist yetiyor da Trabzona nasıl yetmiyor. Yeni havalimanı çok saçma. Ne faydası olacak?
Yanıtla (0) (0)Mevcut havalimanı Trabzon için yeterde artar. Sabiha Gökçen Havalimanında bile 2 pist var.
Yanıtla (0) (0)haftalardır aylardır satışı gündemde olan Otogar arazisinin satışını başkana yükleyip iddia ortaya koyanların eminim arazide gözü vardır !
Yanıtla (0) (0)İzmir Havaalanı çok güzel orta büyüklükte ve çağdaş mimari,Trabzonuma yakışır
Yanıtla (0) (0)Trabzon havalimanı güvenlik alımı yapanları kovarım. Adamı olan Lise mezunu alındı sosyal bilgiler öğretmenliği bitirdik lisans havacılık yönetimi okuyoruz giremedim hava aldım. Bunlara aracı olan Trabzon valisi vesaire dahi hepsi not olsun.
Yanıtla (0) (0)Havalimanı Çelebi çalıştım. Terminal binaları yetersiz, dış hatlar tabiri caizse ahır 2 bagaj arabası yerde 6 bagaj arabası idare ediliyor. Valilikten telefon gelecek ki DHMİ ortay çıksın neler neler. Trabzon havalimanı şart.Çelebiya yer hizmetleri ihalesi vermeyin.
Yanıtla (0) (0)Trabzon yeni havalimanı meselesi gelince, pist olayı olabilir lakin iç hat ve dış hat terminal binaları yıkılıp daha büyük kullanışlı asansörleri vesaire olmalı. Millet bilmez dış hat şut altında 2 bagaj arabası yerde 6 bagaj arabası idare ediliyor, yeri gelir 3, 4 tanede gelen uçak bagajı boşaltılır, yeri gelir 70, 80 bagaj yere atılır çünkü bant yetersizdir. Teknik kapasite yetersiz,dhmi adamları bunca sorun olur görmez üst düzey biri gelir uçağı kalkana kadar bekler. Neler neler bedel ödemiş biri olarak diyorum Trabzon yeni havalimanı şart ama adam gibi. Birde tekelleşmeyi sevmem amma Trabzon da yer hizmetleri Çelebi hava servisi verilmemeli. Ya TGS gelmeli çok zor Öyleyse Havaş olmalı. İşçilerin içinde de adam olmayan çok ama o konulara girmiyorum bile
Yanıtla (0) (0)Otogarın yeri özel bir hastaneye satılacak mı diyorsunuz. Allah aşkına meydanın aşağısında bulunan özel hastaneyi görmüyormusunuz. Önündeki arabalardan dolayı yolu kullanmak oldukça zorlanmış durumda. Şimdi birde otogarın yerine hastane yapıldığını düşünürsek zaten zor işleyen değirmendere havalanı yolunu kullanmak hayal olur artık bizlere. Bu söylenenlerden benim anladığım mevcut yöneticilerin trafik problemi ile ilgili düşündükleri bir çözüm yok. Boztepenin altından geçen tünellerin trafiğe çözüm olacağını düşünüyorlarsa bence hayal görüyorlar.
Yanıtla (0) (0)Otogar yeri GIDA TOPTANCILARI SİTESİ olsun. Şehrin her mahallesinde bir toptancı var neredeyse. Bir yere toplanmaları çok faydalı olur.
Yanıtla (0) (0)Tabi tabi Ikinci havaalani şart trabzona onuda besirli dolguya kaydirin eskisini satin gitsin.
Yanıtla (0) (0)bu trabzonun bu siyasi ranttan çektiği nedir be kardeşim
Yanıtla (0) (0)