İrem Derici’nin Babası Kimdir? Hulusi Derici Kimdir? Ne İş Yapıyor?

Türk pop müziğinin tanınmış isimlerinden olan İrem Derici, şarkıları ve özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Peki İrem Derici’nin Babası Kimdir? Hulusi Derici Kimdir? Ne İş Yapıyor?

İrem Derici’nin Babası Kimdir? Hulusi Derici Kimdir? Ne İş Yapıyor?

Türk pop müziğinin tanınmış isimlerinden olan İrem Derici, şarkıları ve özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Özellikle aile hayatı merak edilen sanatçının babası, reklam sektörünün önde gelen isimlerinden Hulusi Derici’dir. Peki, Hulusi Derici kimdir, ne iş yapar ve nerelidir? İşte Hulusi Derici'nin hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler…

Hulusi Derici Kimdir? Ne İş Yapıyor?

1959 yılında Sinop’ta doğan Hulusi Derici, İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Uygulamalı Endüstri Sanatları Grafik Tasarımı bölümünden mezun olmuştur. Kariyerine farklı ajanslarda ve gazetelerde sayfa tasarımcısı olarak başlayan Derici, yaratıcı yönetmen ve sanat yönetmeni olarak da çalışmıştır. Reklamcılığa adım atan Derici, Terra Nova’nın kurucu ortağı olarak görev yapmış, ardından 1990’lı yılların sonlarına doğru M.A.R.K.A. isimli reklam ajansını kurmuştur. Şu anda bu firmanın CEO’su ve Yaratıcı Grup Başkanı olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

haber-61-007.jpg

Hulusi Derici’nin Kızı İrem Derici ile İlişkisi

Ünlü şarkıcı İrem Derici, babası Hulusi Derici ile yakın bir ilişkiye sahiptir. Hulusi Derici, İrem Derici’nin dünyaya geldiği evliliğinden, kızı henüz küçükken boşanmıştır. Baba-kız, başarılı kariyerleriyle sıkça gündeme gelmekte ve birlikte bir sinema filminde rol alma şansı da yakalamışlardır.

İrem Derici de müzik kariyerindeki başarısıyla tanınırken, babası Hulusi Derici, Türk reklamcılık sektöründe yaptığı öncü çalışmalarla tanınmaktadır. Hulusi Derici, kızı İrem Derici ile olan bağı ve reklamcılık dünyasındaki kariyeriyle Türk magazin ve iş dünyasında öne çıkan isimlerden biridir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler