Pınar Sabancı kimdir? Nereli, ne iş yapıyor? Kaç yaşında?

Pınar Sabancı'nın öz geçmişine dair araştırmalar yapılıyor. Detaylar haberimizde.

Pınar Sabancı kimdir? Nereli, ne iş yapıyor? Kaç yaşında?

Pınar Sabancı, iş dünyasındaki başarıları, aile yaşantısındaki dengesi ve sosyal medya paylaşımlarıyla sıkça gündeme gelen bir isim.

Türkiye'nin tanınmış isimlerinden biri olan Psikolog Pınar Sabancı, enerjisi ve başarılarıyla gençler arasında popülerliğini koruyor. Sabancı, iş dünyasındaki başarısıyla da genç kuşaklara ilham veriyor. Peki, Psikolog Pınar Sabancı kimdir, kaç yaşında, nerelidir?

Pınar Sabancı, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sürekli gündemde. Sosyal medya fenomeni olmasının yanı sıra, iş dünyasındaki başarılarıyla da dikkat çekiyor. Ünlü Psikolog Pınar Sabancı, "Yaşadım Demek İçin Ne Yapmalı?" adlı etkinlikte moderatörlük yapmaktadır. Peki, Psikolog Pınar Sabancı kimdir, kaç yaşında, nerelidir? İşte hakkında merak edilenler:

PINAR SABANCI KİMDİR?

Pınar Sabancı, 1981 yılında İstanbul'da doğdu. Türkiye'nin tanınmış isimlerinden biri olan Psikolog Pınar Sabancı, 42 yaşındadır.

Eğitimine Robert Koleji'nde başlayan Sabancı, lise eğitimini tamamladıktan sonra Amerika'nın önde gelen üniversitelerinden Boston Babson College'da İşletme eğitimi aldı. Aynı dönemde Northeastern Üniversitesi'nde Psikoloji bölümünden de çift diploma ile mezun oldu.

Eğitimine Oxford Üniversitesi'nde psikoloji alanında uzmanlık yüksek lisansı yaparak devam etti.

Pınar Sabancı, 2010 yılında YASA Holding Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Sabancı ile evlendi ve bu birliktelikten üç çocukları oldu.

İş dünyasındaki başarılarıyla bilinen Pınar Sabancı, YASA Holding bünyesindeki sorumluluklarıyla iş dünyasında öne çıkan bir isim. Aynı zamanda, sosyal sorumluluk projelerine olan duyarlılığı ve aktif magazin hayatıyla da tanınıyor.

PINAR SABANCI'NIN BABASI KİMDİR?

Pınar Sabancı, Aysel ve Erdener Konca çiftinin kızıdır. Pınar Sabancı ortaokuldayken babası felç geçirmiş ve annesinin hayatı zorlaşmıştır. Annesi, Demans hastasıdır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler