Ağaoğlu Of'ta okul yaptıracak

Of Kaymakamı Tuncay Sonel, verdiği sabah kahvaltısında Milletvekili Kemalettin Göktaş, Belediye Başkanı Oktay Saral, Ali Ağaoğlu ve ekibiyle bir araya geldi. Daha önce de hayırseverlerin katkılarını alarak bir çok projenin altına imza attıklarını belirten

Ağaoğlu Of'ta okul yaptıracak

Of Kaymakamı Tuncay Sonel, verdiği sabah kahvaltısında Milletvekili Kemalettin Göktaş, Belediye Başkanı Oktay Saral, Ali Ağaoğlu ve ekibiyle bir araya geldi.

Daha önce de hayırseverlerin katkılarını alarak bir çok projenin altına imza attıklarını belirten Kaymakam Sonel, Marka Of'un marka insanlarıyla birlikte güzellikleri gerçekleştirdiklerini ve buna devam edileceklerini ifade etti. Kaymakam Sonel, "Ali Abimizin Of'umuza yapacağı meslek yüksekokulu, öğretmen evi ve anadolu lisesi hizmet binaları Of'umuza güzellikler getirecek" dedi.

Kahvaltıdan sonra AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş, Belediye Başkanı Oktay Saral ve Ali Ağaoğlu inşaatların yapılacağı yerleri birlikte inceledi.

Daha sonra, Mili Piyango İdaresi tarafından yaptırılan Teknik Eğitim Fakültesi'ni gezen İşadamı Ali Ağaoğlu, "Buraya bu yatırımın yapılmasında öncü olan herkese Of halkı adına çok teşekkür ediyorum. Gerçekten Of'un kültürünü, eğitim kalitesini arttıracak olan fakülteyi gördükten sonra bizler de çalışmalarımıza hız verip, söz vermiş olduğumuz çalışmaları bir an önce bitirip güzel Of'umuzun güzel insanlarına sunmak istiyoruz. 1978'den bugüne bir kez cenaze için gelmiştim. Bu ikinci gelişim, gerçekten ilçemizi gelişmiş buldum, demek ki bundan sonra baba toprağına daha sık geleceğiz." diyerek duygularını dile getirdi.


Ağaoğlu ayrıca, "Sayın Vekilime, atom karınca kaymakamıma ve değerli belediye başkanıma, göstermiş oldukları başarılı çalışmalardan dolayı Of halkı adına çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler