Annesi için böyle ağladı

Rize'de 44 Yaşındaki Fatma Yeni, Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan 36 Yaşındaki Ayten Han ile 4 Yaşındaki Kızı Sıla'ya Çarpmaktan Son Anda Kurtardığı Otomobiliyle Park Halindeki Başka Bir Otomobile Çarptı. Ayten Han Kazanın Şokuyla Kaldırım Üzerine Düşerek

Annesi için böyle ağladı
Rize'de 44 Yaşındaki Fatma Yeni, Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan 36 Yaşındaki Ayten Han ile 4 Yaşındaki Kızı Sıla'ya Çarpmaktan Son Anda Kurtardığı Otomobiliyle Park Halindeki Başka Bir Otomobile Çarptı. Ayten Han Kazanın Şokuyla Kaldırım Üzerine Düşerek Bayıldı. Kızı Sıla İse Gözyaşlarına Boğuldu, Ambulansı Görünce de "Annemi Alacaklar" Diye Bağırdı.

Rize'de 44 yaşındaki Fatma Yeni, yolun karşısına geçmeye çalışan 36 yaşındaki Ayten Han ile 4 yaşındaki kızı Sıla'ya çarpmaktan son anda kurtardığı otomobiliyle park halindeki başka bir otomobile çarptı. Ayten Han kazanın şokuyla kaldırım üzerine düşerek bayıldı. Kızı Sıla ise gözyaşlarına boğuldu, ambulansı görünce de “Annemi alacaklar” diye bağırdı.

SILA'NIN GÖZYAŞLARI

Kaza, Rize- Artvin karayolu üzerindeki Menderes Bulvarı Çaykur Kavşağı'nda meydana geldi. Fatma Yeni'nin kullandığı 53 AU 838 plakalı otomobil, Menderes Bulvarı'ndan Atatürk Caddesi'ne girdiği sırada önüne, caddenin karşısına geçmeye çalışan Ayten Han ile kızı Sıla çıktı. Anne ve kıza çarpmamak için direksiyonu aniden kıran Fatma Yeni'nin otomobili, park halindeki 34 FSG 58 plakalı otomobile, bu araç da yine park halindeki 53 EA 232 plakalı kamyonete çarptı.

Otomobil sürücüsü Fatma Yeni'nin yara almadan atlattığı kazanın ardından Ayten Han, olayın şokuyla kaldırım üzerinde düşerek bayıldı. Çok korkan küçük Sıla ise gözyaşlarına boğuldu, ambulansı görünce de “Annemi alacaklar” diye bağırarak ağlamayı sürdürdü. Küçük Sıla'yı polisler ve kaza yerine gelen ablası sakinleştirmeye çalıştı. Ayten Han, ambulansla Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Otomobil sürücüsü Fatma Yeni ise anne ve kızın aniden önüne çıktığını belirterek onlara çarpmamak için araçlara çarptığını söyledi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler