Irmağa giren 2 kişi öldü

ORDU merkeze bağlı Arpa Köyü'nde serinlemek için ırmağa giren 16 yaşındaki Ertuğrul Arslan ile 17 yaşındaki Kerim Kırkaya boğularak hayatını kaybetti. Bugün merkeze bağlı Arpa Köyü'nden Melet Irmağı'na serinlemek için giren Ertuğrul Arslan ile Kerim Kırka

Irmağa giren 2 kişi öldü
ORDU merkeze bağlı Arpa Köyü'nde serinlemek için ırmağa giren 16 yaşındaki Ertuğrul Arslan ile 17 yaşındaki Kerim Kırkaya boğularak hayatını kaybetti.

Bugün merkeze bağlı Arpa Köyü'nden Melet Irmağı'na serinlemek için giren Ertuğrul Arslan ile Kerim Kırkaya, bir süre sonra gözden kayboldu. Çevredeki vatandaşlar gençleri kurtarmak için ırmağa girdi. Ancak Arslan ile Kırkaya'ya ulaşamadı.

Bunun üzerine durum jandarmaya bildirildi. Olay yerine 112 Acil Servis ambulansı ve sivil savunma ekipleri de geldi. Yapılan arama sonucu iki gencin cesetleri ırmaktan çıkarıldı. Durumu öğrenen aileleri sinir krizleri geçirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler