Araklı'da çatıdan düşen kişi öldü

Araklı sahil mahallesinde çatı tamiri yapan Hayati Altuntaş dengesini kaybederek 5. kattan aşağıya düşerek feci şekilde can verdi.                                    Araklı da sahil mahallesinde çatı tamiri yapmak için çıktığı beşinci kattan aşağıya düşen

Araklı'da çatıdan düşen kişi öldü

Araklı sahil mahallesinde çatı tamiri yapan Hayati Altuntaş dengesini kaybederek 5. kattan aşağıya düşerek feci şekilde can verdi.

                                    

Araklı da sahil mahallesinde çatı tamiri yapmak için çıktığı beşinci kattan aşağıya düşen Hayatı Altuntaş (44) olay yerinde hayatını kaybetti.

 

Edinilen bilgiye göre oğlu ve kaynıyla birlikte çatı tamiri yapman Hayatı Altuntaş nasıl olduğu henüz bilinmeyen bir şekilde çatıdan aşağıya düşerek hayatını kaybetti.

 

Evli ve 5 çocuğu olan Altuntaş Araklı Bereketli köyü nüfusuna kayıtlı olup olay çok yönlü olarak araştırılırken, Altuntaşın cesedi Adli tıpa kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler