Artvinli Yusuf Dede’ye ailesinden Ramazan sürprizi!

Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde yaşayan, kendiyle aynı ismi taşıyan torunu 2010 yılında Hakkari'de şehit olan 92 yaşındaki Yusuf Pazar, Ramazan ayının ilk iftarında büyük bir sürprizle karşılaştı.
Artvinli Yusuf Dede’ye ailesinden Ramazan sürprizi!

Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde yaşayan 92 yaşındaki Yusuf Pazar, Ramazan ayının ilk iftarında unutulmaz bir sürprizle karşılaştı. Çocukları, torunları ve torunlarının çocukları, dedeleriyle birlikte iftar yapmak için bir araya gelerek ona büyük bir mutluluk yaşattı.

Ailesinden Büyük İftar Sürprizi

Aslen Artvin’in Yusufeli ilçesinden olan ve 1964 yılında Kahramankazan’a göç eden Yusuf Pazar, beş çocuk babası ve 14 torun sahibi. Torunlarından 10’u evli ve onların da toplamda 16 çocuğu bulunuyor. 2021 yılında eşini kaybeden ve kızıyla birlikte yaşayan Pazar, iftar saatini beklerken koltuğunda oturup cep telefonundan güreş müsabakalarını izliyordu. Bir anda çocukları, torunları ve torunlarının çocuklarından oluşan 40 kişiyi karşısında gören yaşlı adam, duygu dolu anlar yaşadı.

Gözyaşlarını tutmakta zorlanan ve büyük bir mutluluk yaşayan Yusuf Pazar, torunlarının bu anlamlı sürpriziyle Ramazan’a özel bir başlangıç yaptı. O anları sosyal medya hesaplarından paylaşan torunlarının paylaşımları, kısa sürede yüzlerce beğeni ve yorum aldı.

Şehit Torununun İsmini Taşıyor

Yusuf Pazar’ın torunlarından biri olan ve kendi adını taşıyan Yusuf Pazar, 19 Haziran 2010’da Hakkari’de şehit düşmüştü. Torununun adını yaşatan Yusuf Dede, onun hatırasını her zaman yüreğinde taşıdığını belirterek ailesine teşekkür etti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir