Bayburt’ta elektrik kaçağı can aldı! 11 hayvan telef oldu

Bayburt’ta elektrik kaçağından dolayı ahırda bulunan 11 büyükbaş hayvan telef oldu.
Bayburt’ta elektrik kaçağı can aldı! 11 hayvan telef oldu

Bayburt’ta meydana gelen elektrik kaçağı, büyük bir kayba neden oldu. Merkeze 29 kilometre uzaklıktaki Güder köyünde bulunan bir ahırda yaşanan kaçak nedeniyle 8 damızlık düve ve 3 damızlık tosun olmak üzere toplam 11 büyükbaş hayvan telef oldu.

Yetkililer Olay Yerinde İnceleme Yaptı

Olay, besici Tevfik Özer’e ait ahırda gerçekleşirken, yetkililer bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürü Selami Ersen, veteriner hekimler, İl Özel İdaresi yetkilileri ve Aras Elektrik ekipleri olay yerinde detaylı çalışma yürüttü.

Elektrik kaynaklı hayvan ölümleriyle ilgili inceleme sürerken, yetkililer yaşanan olayın tekrar etmemesi için tedbirlerin artırılacağını belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir