Domuz avında kazaya uğradı

Ordu'nun Çamaş ilçesinde 6 arkadaşıyla birlikte domuz avına giden Mustafa Çelik, av sırasında kaza kurşunu sonucu hayatını kaybetti. 2 çocuk babası Çelik, yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı cenaze töreninin ardından toprağa verildi.Edinilen bilgiye göre, 26

Domuz avında kazaya uğradı

Ordu'nun Çamaş ilçesinde 6 arkadaşıyla birlikte domuz avına giden Mustafa Çelik, av sırasında kaza kurşunu sonucu hayatını kaybetti. 2 çocuk babası Çelik, yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

Edinilen bilgiye göre, 26 Ocak Cumartesi günü 6 arkadaşıyla domuz avına giden Mustafa Çelik (35) ve 5 arkadaşı, çöplük mevkisinde ve ırmak civarında avlandı. Av sırasında 3 domuz vurdukları öğrenilen arkadaşlarının geri dönüşleri sırasında birbirlerinden ayrıldığı ve sonradan geçen bir domuz sürüsüne ateş edildiği ve bu sırada Mustafa Çelik'in kaza kurşunuyla hayatını kaybettiği öğrenildi.

Olayı anlatan Mustafa Çelik'in yeğeni Arslan Çelik, "Mustafa dayım bizi domuz avına çağırdı. Av yaptıktan sonra geri dönüşümüzde o bizden ayrıldı. Sonra bir silah sesi duyuldu. Biz ölen domuzu ararken Mustafa dayımın yanımızda olmadığını öğrendik. Kendisine telefon açtık; ama telefona cevap vermedi. Daha sonra aradığımızda bir canlı hayvanın giremeyeceği yerde ölüsünü buldum" dedi.

Mustafa Çelik'in cesedi, Trabzon Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsisinin ardından bugün Çamaş'a getirilerek yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Cenaze töreni sırasında Mustafa Çelik'in 10 yaşındaki oğlu Enes'in evlerinin balkonundan babasının tabutuna bakması yürekleri dağladı.

Öte yandan, olayla ilgili Yaşar K.'nın jandarma tarafında gözaltına alındığı ve Fatsa Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler