Dennis TS'ye mi geliyor

Trabzonspor'un transferde renklerine katmak istediği Arjantin liginin gol kralı Dennis German'ın yarın İstanbul'da olacağı iddia edildi.

Dennis TS'ye mi geliyor

Trabzonspor'un transferde renklerine katmak istediği Arjantin liginin gol kralı Dennis German'ın yarın İstanbul'da olacağı iddia edildi. Bu güne kadar bir çok golcüyle görüşen ancak hiç birinin transferini gerçekleştiremeyen Bordo-Mavili ekibin transfer komitesi üyeleri uzun süredir peşinde oldukları İndepetindiente'nin golcüsü Dennis Gustavo German'ı yarın İstanbul'a getireceği iddia edildi. Bu transfer iddiası heyecan yaratırken Denis'in yarın İstanbul'da olup olmayacağı konusunda bordo mavili ekibin yöneticileri net bir açıklama yapılmadı.
 

GÖRÜŞMEYE GELECEK Mİ ?

Trabzonspor transfer komitesi üyeleri tarafından transfer net olarak doğrulanmazken transfer için asbaşkan Haşım Sayitoğlu ve basın sözcüsü Zeyyat Kafkas'ın yarın İstanbul'a gideceği ve başkan Nuri Albayrak ile  yöneticisi Abdullah Başer ile  bir araya geleceği ve mini bir transfer zirvesi yapacakları öğrenildi. 4lünnün yarın  Denis ile menejerinin  İstanbul'a gelmesi halinde bu ekiple görüşme masasında oturacakları da gelen  iddialar arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler