Emniyet amiri kazada öldü

Samsun Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Emniyet Amiri Serkan Güngör, trafik kazasında hayatını kaybetti. Evli ve 2 çocuk babası Güngör'ün cenazesi otopsi yapılmak üzere Samsun Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hasteni morguna kaldırıldı. Kaza bugün saat 06.00

Emniyet amiri kazada öldü

Samsun Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Emniyet Amiri Serkan Güngör, trafik kazasında hayatını kaybetti. Evli ve 2 çocuk babası Güngör'ün cenazesi otopsi yapılmak üzere Samsun Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hasteni morguna kaldırıldı.

Kaza bugün saat 06.00 sıralarında Samsun- Asarcık karayolu 25'nci kilometresi, Güneştepe mevkiinde meydana geldi.

Asarcık İlçe Emniyet Amirliği görevinden bir ay önce Koruma Şube Müdür Yardımcılığı görevine getirilen Emniyet Amiri Serkan Güngör, 60 NG 420 plakalı özel otomobille eşyalarını almak üzere yalnız başına ilçeye gitmek istediği sırada, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı otomobiliyle yaklaşık 80 metre şarampole yuvarlandı.

Serkan Güngör olay yerinde hayatını kaybetti. Konuyla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler