Giresun’da aranan 6 kişi jandarma operasyonlarıyla yakalandı

Giresun'da çeşitli suçlardan aranan 6 kişi, İl Jandarma Komutanlığı'nın 14-15 Ekim tarihlerinde gerçekleştirdiği operasyonlarla yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Giresun’da aranan 6 kişi jandarma operasyonlarıyla yakalandı

Giresun'da çeşitli suçlardan aranan 6 kişi yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Dedektifleri (JASAT) İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince 14-15 Ekim tarihlerinde Şebinkarahisar, Yağlıdere, Piraziz, Bulancak ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin iş birliğiyle operasyonlar gerçekleştirildi.

Operasyonlarda, "rüşvet verme" suçundan 5 yıl hapis cezası ile aranan S.E. kent merkezinde, "kasten yaralama" suçundan 2 yıl 1 ay ceza alan A.K. Şebinkarahisar'da, " iş yeri dokunulmazlığının ihlali" suçundan 2 yıl 7 ay hapis cezası bulunan M.Ç. Yağlıdere'de gözaltına alındı.

Piraziz'de "tehdit" suçundan 7,5 ay ceza alan Ş.K. ve "uyuşturucu kullanmak" suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezası bulunan D.A, Bulancak'ta ise "aykırılık ve silahla tehdit" suçundan 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası ile aranan M.Ö. yakalandı.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen bu kişiler, Espiye L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu ile Şebinkarahisar Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler