Giresun'da uyuşturucu, rüşvet ve resmi belgede sahtecilik operasyonu: 5 kişi tutuklandı

Giresun'daki uyuşturucu, rüşvet ve resmi belgede sahtecilik operasyonu kapsamında 5 zanlı tutuklandı.
Giresun'da uyuşturucu, rüşvet ve resmi belgede sahtecilik operasyonu: 5 kişi tutuklandı

Giresun'da düzenlenen uyuşturucu, rüşvet ve resmi belgede sahtecilik operasyonunda gözaltına alınan 8 şüpheliden 5'i tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, 25 Mart'ta Bulancak ve Piraziz ilçelerindeki 6 adrese Özel Harekat Taburu destekli düzenlediği eş zamanlı operasyonda yakalanan 7 şüphelinin yanı sıra 1 zanlı daha gözaltına alındı.

Jandarmadaki işlemleri tamamlanan 8 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan 5'i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, 3'ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Operasyonda 99 sentetik uyuşturucu hap, not defteri, 7 cep telefonu ile tablet ele geçirilmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir