Gümrükçüoğlu talimat verdi

Trabzon Belediyesi sanayi sitelerine gelişigüzel bırakılan hurda araçları kaldırıyor. Trabzon belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun daha önce Büyük Sanayi Sitesinde yaptığı incelemeler sırasında sanayi sitesindeki yolların kenarına bırakılan h

Gümrükçüoğlu talimat verdi

Trabzon Belediyesi sanayi sitelerine gelişigüzel bırakılan hurda araçları kaldırıyor.

Trabzon belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun daha önce Büyük Sanayi Sitesinde yaptığı incelemeler sırasında sanayi sitesindeki yolların kenarına bırakılan hurda araçların görüntü kirliliği yarattığı ve ulaşımı olumsuz yönde etkilediği tesibiti üzerine harekete geçen belediye zabıtası hurda araçları kaldırmak için çalışma başlattı.

Zabıta ekiplerini yaptığı çalışmalar sonucu hurda araçlar sanayi sitelerinden kaldırılıyor. Araçlarını kaldırmayan hurda araç sahiplerine ise gerekli uyarılar yapılarak araçlarını kaldırmaları için süre verildi. Verilen süre sonucu araçlarını kaldırmayan araç sahipleri hakkında yasal işlem yapılacak.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu sanayi sitelerinin kentlerin aynası olduğunu belirterek, “ Büyük Sanayi Sitesi'nde yaptığımız incelemelerde hurda araçların yol kenarlarına gelişigüzel bırakıldığını tespit ettik. Bu araçlar hem görüntü kirliliğine hem de buradaki trafiğin aksamasına neden oluyor. Arkadaşlarımıza sanayi sitesi içindeki hurda araların kaldırılması için gerekli çalışmaları yapmaları yönünde talimat verdim. Zabıta ekiplerimizin yaptığı çalışmalar sonucu hurda araçlar yol kenarlarından kaldırıldı. Hurda araçlarını kaldırmayan araç sahiplerine araçlarını kaldırmaları için süre verdik. Verilen süre sonunda araçlarını kaldırmayanlar hakkında yasal işlem yapacağız. Trabzon'u modern ve çağdaş bir kent haline getirmek için herkes üzerine düşün sorumluluğu yerine getirmelidir”dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler