Hayrat'ta Kaymakam Şikayeti

Trabzon'un Hayrat İlçesi Kaymakamı Ercan Çiçek'in ilçede sık sık meydana gelen elektrik kesintileri nedeniyle, makamına çağırdığı bakım elemanlarını dövdüğü ileri sürüldü.İşçiler, Kaymakam'ı İçişleri Bakanlığı ve Valiliğe şikáyet etti. Kaymakam Ercan Çiçe

Hayrat'ta Kaymakam Şikayeti

Trabzon'un Hayrat İlçesi Kaymakamı Ercan Çiçek'in ilçede sık sık meydana gelen elektrik kesintileri nedeniyle, makamına çağırdığı bakım elemanlarını dövdüğü ileri sürüldü.

İşçiler, Kaymakam'ı İçişleri Bakanlığı ve Valiliğe şikáyet etti. Kaymakam Ercan Çiçek ise TEDAŞ işçilerin iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Şerefim üzerine yemin ederim ki böyle bir olay olmadı.

Elektrik kesintilerinin nedenini sordum. Devletin kendilerine malzeme vermediğini söylediler. Ben de 'Jöleli saçlarınızdan, son moda yırtık kotlarınızdan anlaşıldığı kadarıyla trafoya bile çıkmamışsınız siz, imaj düşkünlüğünü bir kenara bırakın. İşinizi hakkıyla yapın' dedim. Elimi bile sürmedim. İftira attılar, mahkemeye başvuracağım. İddia edildiği gibi olayın milli maçın izlenmemesiyle de ilgisi yok" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler